Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

5May/110

Mercan; Faize/Borca dayalı sistem terk edilmelidir

5 Kocaeli Kandıralılar Derneği ziyaretinde konuşan SP İl Başkanı Mustafa Mercan; “Türkiye Faize, borça dayalı bu ekonomik sistemi terk etmelidir.” dedi.

Mustafa Mercan Başkanlığındaki Saadet Partisi Yönetici ve milletvekili adayları Kocaeli Kandıralılar Derneğini ziyaret etti. SP İl Başkanı Mustafa Mercan konuşmasında; “Prof. Dr. Erbakan Hocamızın kaybında yaptığınız taziye ziyareti için bir kere daha teşekkür ederim. Ülkemizde uygulanan Faize/Borca dayalı bu ekonomik sistemden vazgeçilerek, üretimi esas alan bir sisteme geçilmelidir. Siyonistlerin çalışmaları göz ardı edilmemelidir. Milletvekili Adayımız Mehmet Kaymak ile birlikte geldik. Adaylarımıza ilgi ve desteğinizi bekliyoruz. ” dedi.

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan’ın ev sahipliğinde Otel Asya’da gerçeklen ziyarete; SP İl Başkanı Mustafa Mercan, Milletvekili adayı Mehmet Kaymak, İzmit İlçe Başkanı Mustafa Can, Hasan Altuntaş, Mehmet Aras, Sinan Yolcu ile Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Vekili Av. Nayim Ulaş, Başkan Yardımcıları Sigortacı Erdal Baykara, Sanayici Günay Gülcü, Diş Hekimi Turan Sarı, Yurt İşletmecisi Levant Yağız, Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, Elekrik Elektronik Mühendisi Esat Kaygısız ve emekli İl Müftülüğü Din Hizmetleri Şefi Yalçın Şakacı hazır bulundu.

1 Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan’ın ziyaret anısına SP Milletvekili Adayı Mehmet Kaymak’a Derneğin hediyesini takdim ederken

2 Saadet Partisi Yöneticileri, Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri ile birlikte

3 Fotoğrafları çeken Günay Gülcü görev başında

4 Ayaktakiler; Levent Yağız, Yalçın Şakacı ve Mithat Bulut Oturanlar; Esat Kaygısız, Av. Nayim Ulaş, Turan Sarı, Günay Gülcü ve Erdoğan Alkan

5 Ziyarete katılanlar birlikte

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.