Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

19Kas/120

Kocaeli Meslekte Birlik Mali Müşavirler Derneği Osman Arıoğlu ve Abdülaziz Ural’ı ağırladı.

IMG_6038Kocaeli Meslekte Birlik Mali Müşavirler Derneği Osman Arıoğlu ve Abdülaziz Ural’ı ağırladı. 

Mali müşavirler arasında mesleki dayanışma amacıyla 2010 yılında kurulan ve Türkiye Meslekte Birlik Platformuna bağlı olan Kocaeli Meslekte Birlik Mali Müşavirler Derneği Başkanı Remzi Eşsiz panele katılan tüm meslektaşlarına ve misafir konuklarına katılımlarından dolayı çok teşekkür etti.

Önemli konuklar vardı

Panel, Fuar içindeki Sivil Toplum Merkezi’nin konferans salonunda gerçekleştirildi. Panele konuşmacı olarak Meslekte Birlik Platformu Başkanı ve TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Abdülaziz Ural ve Gelir İdaresi eski Başkanı ve TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arıoğlu katıldı. Misafir konuklar ise: Türkiye Meslekte Birlik Platform Başkan vekili İbrahim Ulusoy, Platform Sekreteri Salih Çakır, üyelerden Hayri Öztürk, Kenan Külsoy katılrken, KSMMMO Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu üyeleri; Ali Odabaş, Mustafa Taşpınar, Remzi Özcan, Yonca Yılmaz da toplantıda hazır bulundu. Ayrıca KSMMMO Meclis Başkanı Mehmet Balimre ve diğer meslek mensupları da katıldı.

Başkan Eşsiz’den açıklama

Kocaeli Meslekte Birlik Mali Müşavirler Derneği Başkanı Remzi Eşsiz, derneğin amacının ismi gibi mesleki dayanışmayı artırmak ve mesleki sorunlara çözüm üretmeye katkı sunmak olduğunu belirterek bu aşamada aktif rol alacaklarına hatırlattı. Eşsiz gelen konukların misyonuna da dikkat çekti.

Panel çok faydalı oldu

Panele Konuk olan Abdulaziz Ural, Meslekte Birliğin misyonunu anlatırken meslek mensuplarının Birlik halinde sorunlarının çözebileceklerini ve etik değerlere bağlı kalınacağını aynı zamanda Türkiye Meslekte Birlik olarak bütün illerde derneklerin kurulduğunu, kardeşlik ruhu içinde çalıştıklarını anlattı.

Panelin ikinci konuğu olan Arıoğlu da, Bağımsız Denetim esaslarını konu alan Tanımlar, Kimler hangi denetimi yapabilir, Denetim kuruluşları, Denetim ekipleri, Denetçilik için aranan şartlar, Sınav konuları gibi bazı başlıklar altında sinevizyon gösterimi yaparak dinleyicilere aktardı. Daha sonra sorulara geçildi. Her iki konuğa da sorulan soruları cevapladılar ve toplantı sona erdi.

Toplantı sonunda Başkan Remzi Eşsiz; konuklarını alarak Kocaeli Üniversite Hastanesinde yatmakta olan KSMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Şenol’u ziyaret edip geçmiş olsun dileğinde bulundular.

IMG_6029_1

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Kategori: SMMM Yorum gönder.
Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.