Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

17Kas/120

Aydınlar Ocağı Dernekleri 38. Büyük Şurası Bursa’da Başladı

  16 Kasım2012 Cuma / Aydınlar Ocağı Dernekleri 38. Büyük Şura Toplantısı 16 Kasım 2012 Cuma günü saat: 15:00’de Bursa Kevransaray Termal Otelde başladı.

Bursa Aydınlar Ocağı Başkanı İhsan Bilgili’nin evsahipliğinde gerçekleşen Bursa Çekirge Meydanındaki Kevransaray Termal Oteldeki 38. Şura Aydınlar Ocağı Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa E. Erkal’ın ülke ve dünya sorunları ile ilgili düşüncelerine yer verdiği açılış konuşması ile başladı. Protokol konuşmaları sonrasında Oturum Başkanlığını Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. İsmail Tatlıoğlu’nun yaptığı “Anayasa Çalışmalarına Milli Bakış” panelinde Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Hasan Tunç ve Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesi  Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Tevfik Gülsoy görüşlerini aktardı. İlgi gören toplantı soruların cevaplanması ile sona erdi.

Akşam yemeği sonrasında Anadolu Aydınlar Ocağı Başkanı Prof. Dr. İbrahim Öztek’in yönettiği İstişare Toplantısı yapıldı.

Kocaeli Heyeti;

38. Büyük Şuraya; Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez ve eşi Dr. Gülden hanım, Ahsen Okyar ve eşi Nursel Hanım, Musa Ordu ve eşi Reyhan Hanım, Ali Kahraman ve eşi Asuman Hanım, Dr. Mithat Bora ve eşi Çevre Mühendisi Fulya hanım ile Yalova Üniveristesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen katıldı.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.