Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

1Kas/120

Bestekar Amir Ateş’in Kandıra, Ağva Turu

SAM_6297   27 Ekim 2012 Cumartesi / Bestekar – Mevlidhan Amir Ateş ve arkadaşları Ağva’nın tatil beldesi Kurfallı’da 19 yıldır sürdürülen bir  toplantıya katıldı.

Kurban Bayramının üçüncü günü Ağva Kurfallı Köyü Camiindeki toplantıya katılan Bestekar-Mevlidhan Amir Ateş, Kadir Konya ve Cevat Gündoğdu,  okudukları ilahiler ve yaptıkları sohbet ile Ağvalıları çoşturdu.

Bestekar Amir Ateş’in programına İzmit’ten; Kocaeli Kandıralılar Derneği Danışma Kurulu üyesi  ve eski Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman,  Bağırganlı Köyü Taflan Koyu Derneği Başkanı Günay Gülcü, Kocaeli Aydınlar Ocağı İlim ve İstişare Kurulu Başkan Vekili Ahsen Okyar, Kandıra’dan  Emir Hüseyin Yılmaz ve Mustafa Akyıldız da katıldı.

Amir Ateş’in Kandıra, Ağva Turu

Bestekar Amir Ateş ve beraberindekiler önce Pınarlı Köyüne uğradı. Burada Muhtar Hüseyin Gün, Kormaz AŞ Denetim Kurulu üyesi Rahmi Korkmaz ve Pınarlılarla bayramlaştı. Ağva’ya geçen gurup Liman Restoranın sahibi Ramazan Özcan’ı ziyaret etti.

Ağva’nın tatil beldesi Kurfallı geçen Amir Ateş ve arkadaşları Camide gerçeleşen ve 19 yıldır sürdürülen dini merasime katıldı. Toplantı sonrası İstanbul Milletvekili Oktay Saral ve Şile Belediye Başkanı Cam Tabakoğlu ve Kurfallı Muhtarı Muhittin Konca ile bir süre görüşüldü.

Kurfallı’dan sonra Küçüklü Köyünde Rasim Türkoğlu ve Kandıra Kabristanı ziyaret edildi.

Amir Ateş ve arkadaşlarının bayram programı Taflan Koyu Derneği Başkanı Günay Gülcü’nün Bağırganlı sahilindeki konutunda kurban ikramlarıyla sona erdi.

SAM_6252Pınarlı Köyünde Ayaktakiler; Cami İmam Hatibi Aziz Dumansız, Kocaeli SMMMO Meclis Başkan Vekili Ahsen Okyar, Oturanlar; Ahmet Ceylan Hoca, Muhtar Hüseyin Gün, Korkmaz AŞ Denetim Kurulu üyesi Rahmi Korkmaz, Bestekar Amir Ateş, Remzi Balta ve Harita Müh. Ali Kahraman

SAM_6263Ağva Liman Restoranın sahibi Ramazan Özcan ile birlikte

SAM_6271 Bestekar-Mevlidhan Amir Ateş, Kadir Konya, Cevat Gündoğdu, Ağva Kurfallı Köyü Camiinde

SAM_628319 yıldır sürdürülen Kurfallı Camiindeki toplantıya katılanlar

SAM_6290Ali Kahraman, Emir Hüseyin Yılmaz, Kadir Konya, Amir Ateş, Mustafa Akyıldız, Ahsen Okyar, A. Mustafa Şengül ve Günay Gülcü

SAM_6297Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Kurfallı Muhtarı Muhittin Konca, Bestekar Amir Ateş ve Ali Kahraman

SAM_6302İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Ahsen Okyar ve Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu

SAM_6303Kadir Konya, Günay Gülcü, Amir Ateş, Emir Hüseyin Yılmaz, Ali Kahraman, Oktay Saral, Ahsen Okyar, Can Tabakoğlu, Mustafa Şengül ve Mustafa Akyıldız

SAM_6335Küçüklü Köyünde Rasim Türkoğlu’nun balkonunda

SAM_6343Kandıra Kabristanı

SAM_6347Bağırganlı Köyü Taflan Koyu Dernek Başkanı Günay Gülcü’nün evinde

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.