Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

27Nis/110

Kocaeli Aydınlar Ocağının yeni kitabı

IMG_9668 Genel Koordinatörün Ahsen Okyar, Yayın Yönetmeninin Hasan Uzunhasanoğlu ve Yunus Özen ile Emrah Porgalı’nın hazırladığı medya’da KOCAELİ AYDINLAR OCAĞI – 18 adı verilen 267 sayfalık yeni kitap yayınlandı.

Kitap ile ilgili bilgi veren Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar; “medya’da KOCAELİ AYDINLAR OCAĞI kitabımız her altı ayda bir şuralar için hazırladığımız serinin 18. kitabı.. Yeni kitabımızda 16 Ekim 2010 ile 25 Nisan 2011 tarihleri arasında sitemizde yazıları yayınlanan 70 yazarımızın seçilen yazılarına, Sinop Aydınlar Ocağı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Şennan Yücel’in ev sahipliğinde gerçekleşen Aydınlar Ocağı Dernekleri 35. Büyük şurasından, Ordu Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Tevfik Karabulut’un ev sahipliğinde gerçekleşecek 36. şura arasında ki faaliyetlerimize de yer verildi. 267 sayfa olan kitap ilgilenenlerin istifadesine sunuldu.” dedi.

Ahsen Okyar’ın “bir kaç söz” başlığı ile kitaba yazdığı önsöz;

“birkaç söz”

Sevgili Ocaklılar,

İstanbul ve Ankara’dan sonra üçüncü olarak 1985 yılında İzmit’te kurulan Kocaeli Aydınlar Ocağı, 3 Mayıs 2011 tarihinde 27. şeref yaşına girecek.

Geçen zaman içersinde yüzlerce ilim, fikir, iş, sanat, siyaset ve devlet adamını İzmitlilerle buluşturan Ocağımızın www.kocaeliaydinlarocagi.org.tr sitesi, 130’u geçen yazar ve 2400’ü bulan yazı ile dünyanın 100’ü geçen ülkesinden ve ülkemizin her yerinden ziyaretçileri ile buluşuyor.

17 - 25 yaş gurubu gençlerimizin kürsüdeki yerlerini aldığı “söz sırası gençlerde” programımızın sayısı 60’ı geçti.

Haberleşme zincirimizi güncelleyerek, GSM ve e-posta adresleri ile dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar üye ve gönül dostlarımıza sağlıklı bir şekilde ulaşmaya devam ediyoruz.

Aydınlar Ocağı Derneklerince tertiplenen 36 büyük şuranın 33’ne katılma imkanı buldum. Ocak faaliyetlerimizde ve Şuralarda genel ve çoğu defa düzeltilmesine katkımız olmayan konular yerine, doğrudan tesir edeceğimiz konuların üzerinde durmaya ve Ocaklıları daha çok dost edecek çalışmalar önem verdik. Bu şuraya da her zaman olduğu gibi hanım delege veya hanımlarıyla birlikte şuraya katılanlar için hazırladığımız hediyelerimizle geldik.

Şuralara kalabalık iştirak konusundaki Manisa Ocağımızla olan rekabetimiz yıllardır devam ediyor. Tatlı rekabette Sakarya da sırada..

Sinop Aydınlar Ocağı Başkanımız Yrd. Doç. Dr. Şennan Yücel’in ev sahipliğinde yapılan Aydınlar Ocağı Dernekleri 35. Büyük şurasından, Ordu Aydınlar Ocağı Başkanımız Av. Tevfik Karabulut’un ev sahipliğinde gerçekleşecek 36. şura arasında Kocaeli Aydınlar Ocağı faaliyetlerinin de yer aldığı kitapçık elinizde…

Sosyal sorumluluğumuzu yerine getirmemize vesile olan Kocaeli Aydınlar Ocağının 26. yılında; ebediyete uğurladıklarımıza Allah’tan (c.c) rahmet, bugün de ülkemizin her yerinde gayretini sürdürenlere sağlık ve huzur içersinde faydalı bir ömür dilerim.

Elinizdeki kitabın hazırlanmasında büyük emek harcayan Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Emrah Porgalı, Bilgisayar Programlama Uzmanı Yunus Özen, Ocağımızın Genel Sekreteri Hasan Uzunhasanoğlu ile yazarlarımıza ve basımına katkı veren gönül dostlarımıza, özelde ise zamanını çokca çaldığım, fedakar eşim Nursel Hanıma ve çocuklarıma şükranlarımı sunarım.

Allah Türk Milletini korusun. İlim, akıl, basiret ve feraset versin. 25.04.2011

Ahsen OKYAR KOCAELİ AYDINLAR OCAĞI BAŞKANI

m1 m11

m12 m13

m14 m15

m16

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.