Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

24Eki/120

Türk Eğitim Sen Kandıra’da Toplandı

2Türk Eğitim Sen Kandıra’da Toplandı

Türk Eğitim Sen Kandıra Teşkilatı Kandıra Anadolu Lisesi Salonunda üyelerine ve tüm eğitim çalışanlarına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Toplantıya İlçe Temsilcisi Mete Domaç’ın Başkanlığında Kandıra ilçe yönetimi ev sahipliği yaptı.

Toplantıya; Türk Eğitim Sen Kocaeli 1 no’lu Şube Başkanı Süleyman Pekin ile birlikte Teşkilatlandırma Sekreteri Yalçın Kanyılmaz, Şube Eşgüdüm Sekreteri Murat Olgun, Sendika Avukatı Resul Elmas, Derince İlçe temsilcisi Halil Öztürk katıldılar.

Toplantıda ilk sözü alan İlçe Temsilcisi Mete Domaç Kandıra’daki eğitimle ilgili bilgi verdi ve “İlçemize hoş geldiniz. Kandıra Türk Eğitim Sen ilçe teşkilatı olarak üyelerimizin haklarını korumanın yanında Kandıra’da eğitimin iyi yönde ilerlemesi için bu güne kadar gerekli kurumlara destek verdik, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz.” Dedi.

Haziran 2012 itibarıyla Kandıra’da eğitim alanında yetkili sendika olmaları dolayısıyla başta ilçe temsilcisi Mete Domaç’ı ve yönetimde görev alanlara teşekkür eden Şube Başkanı Süleyman Pekin, “Öncelikle Kandıra Türk Eğitim Sen ilçe temsilciliğinin Üyelerimizin huzuru için önceden olduğu gibi bundan sonra da göreve hazırız. Ülkemizin geleceğinin parlak olması, eğitimde en üst seviyelere çıkması adına da yapılması gereken tüm görevleri yapmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Toplantıda üyelerin sendikadan beklentileri ile ilgili talepler alınıp mevzuat alanında sorusu olan eğitimcilerin sorularına cevap verildi. Avukat Resul Elmas eğitimcileri ilgilendiren kanunlarla ilgili bilgi verdi, eğitimciler de kanunlarla ilgili sorularını yöneltip aydınlama imkanı buldular.

Toplantının sonunda söz alan ilçe temsilcisi Mete Domaç bu tür bilgilendirme toplantılarının gerek duyulduğunda tekrar edilebileceğini belirtip, gerek İzmit’ten gelen misafirlere gerekse Kandıra’dan katılan eğitimcilere teşekkür edip toplantıyı sonlandırdı.

1Türk Eğitim Sen Kandıra Temsilcisi Mete Domaç ve Av. Resul Elmas

2Şube Eşgüdüm Sekreteri Murat Olgun, Türk Eğitim Sen Kocaeli 1. No’lu Şube Başkanı Süleyman Pekin, Kandıra İlçe Temsilcisi Mete Domaç, Av. Resul Elmas, Teşkilatlandırma Sekreteri Yalçın Kanyılmaz

3Toplantıya katılan Eğitimciler

4

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.