Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

19Eki/120

Aydınlar Ocağında Hacı Uğurlama Toplantısı

SAM_5672  09.Ekim 2012 Salı / Kocaeli Aydınlar Ocağı üye ve gönül dostları için geleneksel hale getirdiği hacı uğurlama yemeği Otel Asya’da yapıldı.

Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, yaptığı açılış konuşmasında mukaddes topraklara gidecekler için hayırlı ve kolay bir hac yolculuğu diledi.

Hacı adayları; Macil ve Aydemir

Eski Hereke Belediye Başkanı ve Körfez’de faaliyet gösteren Özel Marmara Hastanesi Şirket Müdürü Esener Maçil ile Kültür Dersanesi sahibi Ali Aydemir için tertiplenen hacı uğurlama yemeği İzmit Otel Asya’da gerçekleşti. Emekli İl Müfüsü Hikmet Kutlu’nun Hac hakkında bilgi verdiği toplantıda, geçmiş yıllarda hac görevini yerine getirenler de hac anılarını anlattı ve tavsiyelerde bulundu.

Hacı adaylarına hediye

Hacı adaylarına Hurma ve zemzem siparişinin de verildiği yemekte, Esener Maçil’n hediyesini Av. Ruhittin Sönmez ve Ecz. Selçuk Arslan, Ali Aydemir’in hediyesini 10 yıldan fazla Kocaeli İl Müftülüğünü yapan emekli Müftü Hikmet Kutlu takdim etti.

Toplantıya katılanlar

Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, Başkan Vekili Ecz. Selçuk Arslan, Yönetim Kurulu üyeleri; Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu ve Makine Mühendisi Çetin Mut ile emekli İl Müftüsü Hikmet Kutlu, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Dr. Halil İbrahim Kahraman, Mali Müşavir Ahsen Okyar, Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen, Harita Mühendisi Ali Kahraman, Türk Kızılayı izmit Şube Başkanı İnşaat Mühendisi Muzaffer Şimanoğlu, Dr. Mehmet Karanfil, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nihat Gökbayrak, Sigortacı Erdal Baykara, Endüstri Mühendisi Mustafa Toka, Diş Hekimi Ömer Erdal, eski İSKİ Yönetim Kurulu üyesi Musa Ordu, Dr. Mehmet Ayas, Orman Yüksek Mühendisi Dr. Faruk Şakir Özay, eski Bahçecik Belediye Başkanı İbrahim Gençer de toplantıda hazır bulundu.

1Hasan Uzunhasanoğlu, Ecz. Selçuk Arslan, Av. Ruhittin Sönmez, Esener Maçil, Ahsen Okyar ve Mustafa Toka

2Av. Ruhittin Sönmez ve Ecz. Selçuk Arslan, Körfez’de faaliyet gösteren  Özel Marmara Hastanesinin Şirket Müdürü Esener Maçil’e hediyesini takdim ederken

3Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez açılış konuşmasını yaparken

4Musa Ordu, Muzaffer Şişmanoğlu, İbrahim Gencer, Dr. Mehmet Karanfil ve Erdal Baykara

5Ali Aydemir, Hikmet Kutlu, Dr. Halil İbrahim Kahraman, Ahsen Okyar ve Musa Ordu

6Av. Ruhittin Sönmez ve emekli İl Müftüsü Hikmet Kutlu, Kültür Dersanesinin sahibi Ali Aydemir’e hediyesini takdim ederken

7Hacı uğurlama toplantısına katılan Aydınlar Ocağı üyeleri

SAM_5672Ecz. Selçuk Arslan, Av. Ruhittin Sönmez, Esener Maçil, Ahsen Okyar

SAM_5703Kültür Dersanesi sahibi Ali Aydemir konuşmasını yaparken

SAM_5685Hasan Uzunhasanoğlu, Çetin Mut, Mustafa Toka, Nihat Gökbayrak ve Ali Kahraman

SAM_5706Dt. Ömer Erdal, Dr. Faruk Şakir Özay ve Dr. Mehmet Ayas

9Hacı uğurlama toplantısına katılanlar birarada

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.