Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

14Eki/120

KOSOVA Kamu Yönetimi Bakanı Mahir YAĞÇILAR, Kocaeli Valisi Ercan TOPACA’yı Ziyaret Etti

5-1024

13 Ekim 2012 Cumartesi Saat: 14:00 / Kocaeli Aydınlar Ocağı'nın düzenlediği Vefa etkinliğine katılmak üzere İzmit’e gelen Kosova Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar, Kocaeli Valisi Ercan Topaca'yı makamında ziyaret etti.

Türkiye'ye gelmekten, büyük mutluluk duyduğunu belirten Kosova Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar; “Kosova Türk dünyasının bir parçasıdır. Osmanlı'nın topraklarımızdan çekilmesinin sonra da gelenek ve göreneklerimiz devam etti. Şimdi yeni bir devletin kurulmasıyla sesimiz daha güçlü çıkıyor. Bu Türkiye Cumhuriyeti'nin desteği sayesinde oluyor'' dedi.

Kocaeli Valisi Ercan Topaca da; ''Bakan Yağcılar'ı yakından tanıyoruz, seviyoruz. Aynı dili konuşuyoruz. Sınırlarımız ayrı olsa da neticede aynı hisleri, aynı düşünceleri paylaşan iki milletiz, iki devletiz'' dedi.

Ziyarette; Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, İlim ve İstişare Kurulu Başkan Vekili Ahsen Okyar, Av. Zeki Hacıibrahimoğlu, Doğuş Ü. Araştırma Görevlisi Nuran Hacıibrahimoğlu, Türk Standartları Enstitüsü Marmara Bölge Koordinatörü Mehmet Hüsrev, Kosova Türk Hava Yolları Müdürü Gökhan Hacıibrahimoğlu ve eşi katıldı.

Ziyaret; Konuk Bakan Mahir Yağcılar’ın, Vali Ercan Topaca’ya Kosova’yı simgeleyen plaket takdim etmesi ile sona erdi.

4-1024Kosova Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar, Kocaeli Valisi Ercan Topaca’ya Kosova’yı simgeleyen plaket takdim ederken

2-400Av. Zeki Hacıibrahimoğlu, Kosova Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar, Kocaeli Valisi Ercan Topaca

5-1024Nurhan Hacıibrahimoğlu, Ahsen Okyar, Av. Zeki Hacıibrahimoğlu, Kosova Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Av. Ruhittin Sönmez, Mehmet Hüsrev, Gökhan Hacıibrahimoğlu ve eşi

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.