Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

13Eki/120

BBP yeni binasını Genel Başkan Destici açtı

SAM_5736BBP yeni binasını Genel Başkan Destici açtı

Büyük Birlik Partisi (BBP)’nin yeni İl binasının açılışı Genel Başkan Mustafa Destici’nin katılımıyla gerçekleştirildi

Büyük Birlik Partisi (BBP)’nin yeni il binasının açılışı genel başkan Mustafa Destici’nin katılımıyla gerçekleştirildi

Yetki belgesini genel başkan Mustafa Destici’nin elinden alan BBP’nin çiçeği burnunda il başkanı Serhat Duyar dün ikinci kez Destici’yi ağırladı.  Açılış törenine Genel Başkan Destici’nin yanı sıra; Genel Başkan Yardımcıları Hasan Hüseyin Bozok, Bayram Karacan, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şevki Arıcı, Nihat Erdoğan, MYK Üyeleri Mustafa Demir ile çok sayıda partili katıldı.

‘KOCAELİ’NE ÖNEM VERİYORUZ’

İlimize önem verdiklerini söyleyen Destici, “Hem nüfus, hem ekonomik hem sanayisi hem de ülkeye kattıkları ile önemli şehirlerimizden bir tanesidir. Bu binada partimiz ile yakışır siyaset yapacaktır” dedi. Ülke gündemi ile ilgili konuşan Destici, “Terör asla bitmemiştir. Hükümet BDP’nin ağzıyla konuşmaktadır. Bu gidilen yol PKK’nın yoludur ve bu yol çok tehlikeli bir yoldur. Biz BBP olarak Büyükşehir yasasına karşıyız” dedi.

‘GİZLİ OYLAMA YAPILSIN’

Destici, “Kendileri Büyükşehir Belediye yasasında daha önce 750 bin nüfusu olan ve 10 bin metre kare olan yerleri Büyükşehir yapmaya karar verdi. Sonra ise sadece 750 bin nüfusu olan yerlerin Büyükşehir Belediyesi olmasına karar verdi. Bu yasa ile birlikte köyler mahalleye bağlandı, beldeler mahalle oldu. Coğrafi ve ekonomik konumlar araştırılmadı. Bu yasaya hükümette bazı milletvekilleri de onay vermiyor. Büyükşehir Belediye yasasının oylamanın gizli yapılmasını istiyoruz” dedi.

‘TÜRKİYE İYİ YÖNETİLMİYOR’

Suriye ile ilgili yapılan hamlelerin doğru olmadığını söyleyen Destici, “Türkiye’yi zor günler bekliyor. Türkiye borçlandırılmıştır ve tir tir titremektedir. Türkiye iyi yönetilmiyor. Boş vaatlerde bulunuyor. Vatandaşımıza verilen sözlerin tutulmadığını görüyoruz. Terör yok edilmelidir. Teröre destek veren başta vekiller olmak üzere siyasilere mutlaka hukuk görevini yapmalıdır. İdam cezası geri getirilmelidir” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

KARAOSMANOĞLU KATILDI

Başkan Destici’nin gündem değerlendirmesinin sonrasında açılış törenine geçildi. Burada bir süre mehteran takımını dinleyen Başkan Destici, törene katılım sağlayan siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile görüştü. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün de katıldığı açılış töreninde vatandaşa selamlama konuşması yapan Başkan Destici, Kocaelispor atkısı taktı ve, “Efsane takım Kocaelispor ’un şimdi durumu kötü. Umarım düzelir” şeklinde konuştu. Açılış töreni sonrasında siyasi parti temsilcileri ve Başkan Destici il binasında bir süre sohbet etti.

SAM_5742

SAM_5737

SAM_5736

61158_4681915934762_437537710_n

285644_4696867548543_1183963887_n

60642_4691595256739_615541321_n

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.