Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

11Eki/121

Tavşantepe Mahalle Konağı hizmete girdi

SAM_5664Tavşantepe Mahalle Konağı hizmete girdi

İzmit Belediyesi’nin mahallelerdeki hizmet kalitesini arttırmak amacıyla mahalle konaklarını hizmete sokmaya devam ediyor. 551 metrekare alan üzerine kurulu içinde muhtarlık odası, emekli odası, etüt odaları, kurs merkezi ve toplantı salonu bulunan üç katlı Tavşantepe Mahalle Konağı açıldı.

İzmit Belediyesi Mehteran Bölüğü’nün açılış konseri ile başlayan törende Tavşantepe Mahallesi’ne yapılan hizmetlere teşekkür ederek söz alan Mahalle Muhtarı Tekin Güner “Şuan mahallemiz için tarihi bir gün yaşıyoruz, çünkü mahallemize uzun yıllar hizmet vereceğine inandığım bu çok amaçlı kullanılacak mahalle konağı önemli bir eksikliğimizi ortadan kaldıracaktır. Bu hizmetin mahallemize hayırlı olmasını diliyor emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit Kaymakamı Sabit Kaya ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu mahalle konağının Tavşantepe’ye hayırlı olmasını diledi.

Açılış konuşmalarının ardından vatandaşlarla birlikte konağı gezen protokol üyeleri Muhtarlık Odası ve Emekli Evi’ni çok beğendiler.

Açılışın ardından vatandaşlara etli pilav dağıtıldı. Başkanlar açılış alanına gelen çocuklara top hediye ettiler.

Tavşntepe Mahalle Konağının açılışına; Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz, Başkan Yardımcıları Erdal Baykara ve Günay Gülcü, Yönetim Kurulu üyeleri Salim Yaşar ve Av. Abdurrahan Kaymak, Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, Danışma Kurulu üyesi Recep Yıldız’da katıldı.

images 1Tavşantepe Mahalle Konağı

SAM_5664Kocaeli Kandıralılar Derneği Yöneticileri; Av. Abdurrahman Kaymak, Günay Gülcü, Harun Reşit Kocagöz, Süleyman Şen(Muhtarlar Derneği Başkanı), Ahsen Okyar, Erdal Baykara ve Recep Yıldız açılışta

SAM_5666

SAM_5667Salim Yaşar

imagesMehteran Bölüğü

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (1) Geri izlemeler (0)
  1. teşekkürler ahsen abim beni mutlu ettiniz yönetimimizi özel bekliyorum saygılarımla


Leave a comment

Geri izleme yok.