Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

10Eki/120

Aydınlar Ocağı, Vali Ercan Topaca’yı Davet Etti.

  IMG_9814  Av. Ruhittin Sönmez Başkanlığındaki Kocaeli Aydınlar Ocağı yöneticileri Kocaeli Valisi Ercan Topaca’yı ziyaret etti.

Başkan Ruhittin Sönmez, Kocaeli Valisi Ercan Topaca’yı Hukuk ve gönül insanı Av. Zeki Hacıibrahimoğlu için Cumartesi akşamı Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonunda tertiplenen, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Başkan Vekili Meral Akşener’in de katılımı ile gerçekleşecek Vefa toplantısına davet etti.

Vali Ercan Topaca’nın makamında gerçekleşen  ziyarete; Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, Mali Müşavir Ahsen Okyar, Ecz. Selçuk Arslan, İnşaat Yüksek Mühendisi Dr. Mithat Bora Bulut, Harita Mühendisi Ali Kahraman, Sigortacı Erdal Baykara, e. İSKİ Yönetim Kurulu üyesi Musa Ordu ve Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu katıldı.

Ziyaret; program ve katılımcıları ile ilgili bilgi veren Av. Ruhittin Sönmez’in, Vali Ercan Topaca’ya davetiye ve Ocağın hediyesini takdim etmesi ile sona erdi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez ziyaret anısına Ocağın hediyesini Kocaeli Valisi Ercan Topaca’ya takdim ederken

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         Erdal Baykara, Ali Kahraman, Musa Ordu, Av. Ruhittin Sönmez, Vali Ercan Topaca, Ahsen Okyar, Ecz. Selçuk Arslan, Hasan Uzunhasanoğlu ve Dr. Mithat Bora Bulut

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.