Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

9Eki/120

Aydınlar Ocağı, Karaosmanoğlu’na Teşekküre Gitti

3Aydınlar Ocağı yöneticileri, Leyla Atakan Kültür Merkezi içindeki konferans salonuna Dr. Şefik Postalcıoğlu isminin verilmesini sağlayan KBB Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekküre gitti.

Ziyarette konuşan Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez; “Geçen yıl binlerce kişinin katıldığı törenle ebediyete uğurlanan ve herkesimden insanın çok sevdiği Dr. Şefik Postalcıoğlu isminin Fuar İçi Leyla Atakan Kültür Merkezindeki Konferans Salonuna verilmesinden çok mutluyuz. Dr.Şefik bey yıllarca ilimize hekim olarak hizmet verdi. Sosyal ve kültürel çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Yönetim Kurulu üyemizde olan Dr. Şefik Beyin kaybı Kocaeli’yi adeta ayağa kaldırdı. Konferans Salonuna ismini verdiğiniz için şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

Dr. Şefik Postalcıoğlu, topluma mal olmuş özel bir insandı diyen KBB Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu; “Allah’tan rahmet diliyorum. İzmit’te başka sokak ve caddelere de ismi verildi. Güzel ve faydalı insanlar unutulmasın. Bu hafta sonu Vefa Gecesi tertiplediğiniz Av. Zeki Hacıibrahimoğlu'da çok yakından tanıdığımız değerli bir hukuk ve gönül adamıdır.” dedi.

Karaosmanoğlu`nun makamında gerçekleşen teşekkür ziyaretine; Aydınlar Ocağı Yönetim Kurulu Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, İlim ve İstişare Kurulu Başkanı Nihat Gürer, Denetim Kurulu Başkanı Erdal Baykara, Ecz. Selçuk Arslan, Harita Mühendisi Ali Kahraman, Makine Mühendisi Çetin Mut, e. İSKİ Yönetim Kurulu üyesi Musa Ordu ve İnşaat Yüksek Mühendisi Dr. Mithat Bora Bulut katıldı.

1Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Aydınlar Ocağı heyeti ile

2Ecz. Selçuk Arslan, Dr. Mithat Bora Bulut, Musa Ordu, Ali Kahraman, Erdal Baykara, Av. Ruhittin Sönmez ve Nihat Gürer

3 Dr. Mithat Bora Bulut, Çetin Mut, Ali Kahraman, Nihat Gürer, Av. Ruhittin Sönmez, KBB Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ecz. Selçuk Arslan, Musa Ordu, Erdal Baykara 

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.