Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

6Eki/121

Kandıralılardan Av. Hüseyin Acuman’a Tam Destek

Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri Av. Hüseyin Acurman’ı Ofisinde ziyaret ederek Baro seçimlerinde başarılar diledi.

Av. Hüseyin Acurman’ı Dolphin İş Merkezindeki ofisinde gerçekeleşen ziyarete; Elektrik Elektronik Mühendisi Harun Reşit Kocagöz, Sakarya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Adem Arı, AKP İl Yönetim Kurulu üyesi Recep Yıldız, Adıyaman Çocuk ve Gençlik Merkezi Müdürü Hayri Efe, Sanayici Günay Gülcü, Tavşantepe Muhtarı Tekin Günel, Mali Müşavir Ahsen Okyar, Sinema Sanatcısı Turhan Bayrak, Sigortacı Erdal Baykara, Tesisat Teknikeri Salim Yaşar ve Reklamcı Metin Gönül, katıldı. 

Oğlu Av. Osman Anıl’ında yer aldığı ziyarette konuşan Av. Hüseyin Acurman; “1978-1982 yıllarında İstanbul Üniversitesi’nin Hukuk Fakültesi’nde aldığım eğitimin ardından Kocaeli Barosu’nda avukatlık stajına başladım. O günden bu güne kadar geçen 28 yıla yakın meslek hayatım boyunca kutsal bildiğim savunma mesleği Baromuza yakışır şekilde layıkıyla yapma çabası içinde oldum. Mesleki sorunların yanında ülkesel bazda ciddi sorunların yaşandığı hukukun üstünlüğü ve yargı bağımsızlığının ciddi yaralar aldığı gerçeği ile karşı karşıyayız. Avukatlık mesleğinin soruşturma ve kovuşturma evresinde hak ettiği yerde ve konumda olma hakkını almak için adayım.  Kandıralılar Derneğimiz hergün gençleşerek gelişiyor ve önemli tıoplantılara ev sahipliği yapıyor. Ziyaretiniz beni mutlu etti.” dedi.

Kocaeli Kandıralılar Derneğinin 10. Başkanıyım diyerek başlayan  Başkan Harun Reşit Kocagöz; “Av. Hüseyin Acurman ismi Kocaeli’de bir marka.. Önemli davaların avukatı ve Kocaeli Kandıralılar Derneğinin 3. dönem başkanı olarak ta görev yaptı. Kandıralı hemşehrilerimizin yüzakı biri olarak çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. ” dedi.

Ziyaret Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz ve Av. Abdurrahman Kaymak’ın birlikte Av Hüseyin Acurman’a Derneğin hediyesini takdim etmeleri ile sona erdi.

HÜSEYİN ACURMAN KİMDİR?
1960 yılında Kandıra’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Kandıra’da tamamladı. 1978 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazanarak 1982 yılında mezun oldu. Kocaeli Barosu’na avukatlık stajına başladı. 28 yıldır Kocaeli’nde serbest avukat olarak görev yapıyor. Geçmiş dönemlerde Baro Yönetim Kurulu üyeliği, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği yaptı. Acurman,  sivil toplum kuruluşlarına üye veya yönetici olarak katkı koymaktadır.

Metin Gönül, Erdal Baykara, Turhan Bayrak ve Av. Hüseyin Acurman

Adıyaman COGEM Müdürü Hayri Efe, Ahsen Okyar, Harun Reşit Kocagöz, Recep Yıldız

Av. Abdurrahman Kaymak ve Harun Reşit Kocgöz birlikte, Av. Hüseyin Acurman’a Derneğin hediyesini takdim ederken

Av. Abdurrahman Kaymak, Metin Gönül, Salim Yaşar, Adem Arı ve Tekin Güner

Av. Abdurrahman Kaymak, Av. Hüseyin Acurman, Av. Osman Anıl Acurman, Harun Reşit Kocagöz

Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri Av. Hüseyin Acurman ile birlikte

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (1) Geri izlemeler (0)
  1. Ahsen amcam Kocaelini seninle öğrendim fotoğraflarlada herkesi tanıdım Kocaeline gelirsem hiç yabancılık çekmeyeceğim teşekkür ederim


Leave a comment

Geri izleme yok.