Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

16Eyl/121

Ali Odabaş Kardeşim, Kayınpeder oldu

3395015 Eylül 2012 Cumartesi / Nilüfer – Ali Odabaş çiftinin güzel kızları Oytun ile Mümine – Mümin Ertürk çiftinin yakışıklı oğlu Metin evlendi.

Kocaeli SMMMO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Odabaş gelen konukları ile yakından ilgilenirken  yeni çift için önce Yunus Emre Kültür Merkezinde (Dolphin) TBMM Başkan Vekili Meral Akşener, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, KBB Başkan Vekili M. Zekeriya Özak, Kocaeli SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Şenol’un da içinde bulunduğu şahitlerle nikahı gerçekleşti. Çiftin nikah cüzdanını  TBMM Başkan Vekili Meral Akşener nasihatlarda bulunarak gelin hanıma takdim etti.

Akşam Emex Otelde tertiplenen düğün yemek ve eğlencesine DSP Genel Başkanı Dr. Masum Türker’de katıldı.

İstanbul İTİA Sultanahmet’te 1973- 1977 yıllarında okul arkadaşım da olan sevgili kardeşim Ali Odabaş ve eşi Nilüfer yengemiz hanımefendiyi tebrik eder, sağlık ve neşe içerisinde çocuklarının  daha nice mürüvetlerini görmeleri temennisi ile genç çifte ağız tadı ve baht açıklığı dilerim.

SAM_4936

Oytun Odabaş Ertürk – Metin Ertürk çifti gecenn açılış dansında

33949

33950

33951

SAM_4941Nursel – Ahsen Okyar, Ender Şenol ve Dr. Masum Türker

SAM_4945SAM_4946    Kocaeli SMMMO Genel Sekreteri Mustafa Taşpınar ile Kocaeli SMMMO Meclis Başkanı Mehmet Balimre sahnede genç çiftin mutluluğuna ortak olurken (döktürürken)

SAM_4944SAM_4949      Kocaeli SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Şeneol, Meclis Başkanı Mehmet Balimre, Meclis Başkan Vekili Ahsen – Nursel Okyar, DSP Genel Başkanı Dr. Masum Türker, Kocaeli SMMMO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Odabaş, Meclis Üyesi Faruk Kurnaz, Emex Otel Genel Müdürü Bekir Serin

SAM_4952SAM_4954         DSP Genel Başkanı Masum Türker açıklamalarda bulunurken

SAM_4955SAM_4956  İzmit’liler Dr. Masum Türker’i uğurlarken  

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (1) Geri izlemeler (0)
  1. Oytun & Metin çifti olarak; sizleri en mutlu günümüzde yanımızda görmekten mutluluk duyduk. Ayrıca ;bize burada yer ayırdığınız ve güzel temennileriniz için teşekkür ederiz.


Leave a comment

Geri izleme yok.