Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

12Eyl/120

Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan’a Tebrik Ziyareti

11 Eylül 2012 Salı / KOCAELİ KANDIRALILAR DERNEĞİ  KAYMAKAM OKTAY ERDOĞAN’I ZİYARET ETTİ

Harun Reşit Kocagöz Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri İçişleri Bakanlığının 07.08.2012 tarihinde yayınlanan kararnamesi ile Kandıra Kaymakamı olarak görevine başlayan Oktay Erdoğan’ı Makamında ziyaret etti.

Kalabalık hayetle

Ziyarete; Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Elektrik Elektronik Mühendisi Harun Reşit Kocagöz, Başkan Yardımcıları Diş Hekimi Turan Sarı, Sigortacı Erdal Baykara, Sanayici Günay Gülcü ve SAÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Bayrak, Dernek Yönetiminden Tesisat Teknikeri Salim Yaşar ve Avukat Abdurrahman Kaymak, Dernek Denetim Kurulu Başkanı Mali Müşavir Ahsen Okyar ve Denetim Kurulu Üyeleri Reklamcı Metin Gönül ve Ahmet Güngör ile Dernek Üyeleri Petrolcü Serkan Bebek, Ses sanatçısı Sertaç Tugay, İşadamı Umut Bulgurcu, Yurt İşletmecisi Yavuz Bektaş ve Bilgisayar Programcısı Murat Özer katıldı.

Kocagöz; Tebrik etti ve başarı diledi

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz heyet adına tebrik ederek Kaymakam Oktay Erdoğan’a yeni görevinde başarılar diledi. Kaymakam  Erdoğan’da ziyaretlerinden ötürü Dernek yöneticilerine teşekkür etti.  

Kaymakam Erdoğan’a çiçek ve kitap

Ziyaret; Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz ile Başkan Yardımcısı Erdal Baykara tarafından bir buket çiçek, Başkan Yardımcıları Dt. Turan Sarı ve Doç. Dr. Mehmet Bayrak tarafından da  Derneğin 9. Dönem kitabının Kaymakam Oktay Erdoğan’a takdim edilmesi ile sona erdi.

001Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan ve Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri

004Makamda sohbet

006Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz ile Başkan Yardımcısı Erdal Baykara tarafından bir buket çiçek, Kaymakam Oktay Erdoğan’a takdim edilirken

014Kocaeli Kandıralılar Derneği  Başkan Yardımcıları Dt. Turan Sarı ve Doç. Dr. Mehmet Bayrak tarafından  Derneğin 9. Dönem kitabı Kaymakam Oktay Erdoğan’a takdim edilirken

Kandıra’nın yeni ve genç Kaymakamı Oktay Erdoğan, Dernek yöneticileri ile

Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan’ı tebrik eden ve başarı dileyen Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri birarada

Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri Kaymakamlık merdivenlerinde

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.