Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

10Eyl/120

Atilla Durmaz, yıllık izinde İzmit’te

3  05 Eylül 2012 Çarşamba / Atilla Durmaz, yıllık izinde İzmit’te

Gümüşhane Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Stratejik Planlama ve İç Kontrol Şube Müdürü Atilla Durmaz yıllık iznini İzmit'te kullanıyor.

Uzun yıllar Hereke Dispanserinde çalışan, Kocaeli Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdikten sonra ise Ankara'ya giden ve Sağlık Bakanlığında görev alan Atilla Durmaz, halen Gümüşhane Üniversitesi Rektörlük Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Stratejik Planlama ve İç Kontrol Şube Müdürü, Edebiyat ve İlahiyat Fakültesi Sekreter Vekili olarak görev yapıyor. Atilla Durmaz, tatilini geçirdiği İzmit'te Kocaeli Aydınlar Ocağı İlim ve İstişare Kurulu Başkan Vekili Ahsen Okyar'ı Baç Çınarlı’daki Ofisinde ziyaret etti. Ziyarette Aydınlar Ocağı Genel Sekreteri Hasan Uzunhasanoğlu ile DSİ Erzincan Bölge Müdürlüğünden emekli Babası Şemsettin Durmaz da hazır bulundu.

Ziyaret Atilla Durmaz’ın Gümüşhane’den getirdiği hediyeleri Ahsen Okyar’a vermesi, Hasan Uzunhasanoğlu’nun da, Atilla Durmaz’a Derneğin hediyesini takdim etmesi ile sona erdi.

1Ahsen Okyar, Atilla Durmaz ile birlikte

2Kocaeli Aydınlar Ocağı Genel Sekreteri Hasan Uzunhasanoğlu, Gümüşhane Üniversitesi Stratejik Planlama ve İç Kontrol Şube Müdürü Atilla Durmaz’a Derneğin hediyesini takdim ederken

3Şemsettin Durmaz, Ahsen Okyar, Atilla Durmaz ve Hasan Uzunhasanoğlu

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.