Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

1Eyl/120

Trabzon Festivali Derince’de

131 Ağustos 2012 Cuma /Trabzon Festivali Derince’de

Derince Belediyesi Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen Trabzon Festivali’nin ilk gününe Karadenizliler yoğun ilgi gösterdi.

Derince Belediyesi Harikalar Sahilindeki Gösteri Merkezi’nde bu kez Trabzonlular bir araya geldi. İki gün boyunca sürecek festivalin açılış gününde buluşan Trabzonluların gecesine hem protokol hem de vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kültürel ve sosyal aktiviteleriyle öne çıkan Derince Belediyesi’nin katkılarıyla Kocaeli Trabzonlular Derneği’nin düzenlediği Trabzon Festivali, Yerel sanatçı Bahattin Kılıç’ın şarkılarıyla başladı. Gecede Kocaeli Trabzonlular Derneği Folklor Ekibi de bir gösteri yaptı. Yöresel ikramların yanı sıra Horon Şov, Kemençe Resitali, Fuat Saka (Konser) ve Karmate (Konser) büyük ilgi gördü.

Konuşmalarla devam eden gecede kürsüye gelen Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Orhan Sarısüleyman, kadırga şenliklerinin ününün artık ülkemiz sınırlarını aştığını belirterek, bu yıl gösteri merkezinde yapılan etkinliği geleneksel hale getirmeyi planladıklarını söyledi. Katkıları sebebiyle Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’a da teşekkür etti.

2

1Geceye evsahipliği yapan Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdr çocuklarla

SAM_4483

SAM_4486Yerel Sanatçı Bahattin Kılıç

SAM_4488Kocaeli Aydınlar Ocağı Genel Sekreteri Hasan Uzunhasanoğlu, Kocaeli SMMMO Meclis Başkan Vekili Ahsen Okyar ve Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcısı Erdal Baykara

SAM_4494Fuat Saka ve ekibi

SAM_4495

SAM_4496

SAM_4502

SAM_4503

SAM_4504

SAM_4489

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.