Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

25Ağu/120

Elit İşkembe de Sahur – 10/Son

fotoğraf 1

15 Ağustos 2012 Çarşamba / Daruzziyafe’deki iftar, Süleymaniye Camiinde eda edilen teravih, Sirkeci’ye Arabalı Vapur ile geçiş, Otoparkta Bora Beyin Otomobiline geçiş ve Harem’den yeni günün 00:45 sularında İzmit’e hareket..

Saat: 03:15’te hala Körfez turnikelerine inememe.. Tam inerkende bir TIR’ın sol taraftan otomobilimize değmesi.. Kaza tutanağı, Tüpraş Garajı, Petkim Garajı, fotokopi, imza ve saat:03:55 ne yapalım ilk açık bulunan lokantaya girelim kararı.. Körfez’de tek açık bir İşkembe Çorbacısı Elit İşkembe’deyiz.. Masaya otururken yetkili birinin hızla yanımıza gelmesi.. Başkan Ruhittin Beyin Petkim CBR Fabrikasında Baş Mühendis olduğu dönemde Formen olarak çalışan Murat Tekeli beyin hızlandırdı servis.. Top patlamadan çay içmeye bile vakit bulunması.. Bu sahur benim de, ekiptekilerin de evin dışında gerçekleşen ilk sahuru.. Ezogelin Çorba, illede Çiğer… Asla unutma şansımız olmayan sahur menüsü..  Çay keyfi de…

Çok özel bir gece oldu… Allah (c.c.) hepimizi kaza, beladan korusun, açlıkla terbiye etmesin, dostsuz bırakmasın… Amin..

fotoğraf 1Murat Tekeli, Av. Ruhittin Sönmez, Ahsen Okyar, Yunus Özen ve Dr. Mithat Bora Bulut Körfez Elit İşkembe’de

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.