Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

26Ağu/120

Göksu Özen Kırgızistan’a Uğurlandı..

3   Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Bölümünü bitirdikten sonra İlimizin muhtelif Okullarında öğretmenlik yapan Göksu Özen, çalışmak üzere gideceği Kırgızistan’a uğurlandı.

Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen ile evli olan Göksu Özen, Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te iki yıl Bilgisayar Öğretmeni olarak görev yapacak. Maşukiye, Kartepe Yolu üzerindeki Yeni Koru Park Restoranda düzenlenen Göksu Özen’in Kırgızistan’a uğurlama yemeğine; Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, Türk Eğitim Sen Kocaeli 1. Nolu Şube Başkanı Süleyman Pekin, Ecz. Selçuk Arslan, eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu, eski Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman, İnşaat Yüksek Mühendisi Dr. Mithat Bora Bulut, Mali Müşavir Ahsen Okyar, Tekstilci İşadamı Serhat Duyar ve eşleri katıldı.

Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, Göksu Özen’e hayırlı yolculuklar dilerken, Abdullah Köktürk, Kırgızistan seyahat hatıra ve intibalarını aktardı. Gül Arslan tarafından da Göksu Özen’e hediyesi takdim edildi.

Neşe içerisinde yenen yemeğin sonunda Av. Ruhittin Sönmez’in seslendirdiği iki ayrılık şarkısı en çok Göksu Özen’i hüzünlendirdi.

1Özen çifti toplantıya katılan hanımlar ile birlikte

2Ayaktakiler: Serhat Duyar, Hasan Uzunhasanoğlu, Selçuk Arslan, Ahsen Okyar, Dr. Mithat Bora Bulut, Süleyman Pekin Oturanlar: Abdullah Köktürk, Ali Kahraman, Yunus – Göksu Özen ve Av. Ruhittin Sönmez

3Göksu – Yunus Özen çifti

4Toplantının sempatik delikanlısı Alpaslan Zafer Pekin, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez’in kuçağında

5Gül Arslan, Göksu Özen’e hediyesi takdim ederken

6Göksu Özen ve Kırgızistan’a Uğurlayanlar

7Serhat Duyar, Ramazanın başında 15 gün süren kutsal beldelere yaptığı seyahat ile ilgili değerlendirmelerini aktarırken

2123

25

DSC_0010DSC_0013

DSC_0016DSC_0019

DSC_0018DSC_0020

DSC_0021DSC_0026

DSC_002824

DSC_0030DSC_0064

DSC_0075DSC_0073

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.