Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

14Ağu/120

Kandıralıların iftarı Gölcük Kavaklı’da

3  Kandıralılar iftarı Gölcük Kavaklı’da

Kocaeli Kandıralılar Derneği Genel Sekreteri ve Altaş Gold Kuyumculuk sahibi Onur Altaş Gölcük Kavaklı sahilindeki Tropikal Cafe’de iftar verdi.

Kocaeli Kuyumcular Derneği Başkan Yardımcısı da olan Onur Altaş’ın davetine; Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz, Eski Merkez Hakem Kurulu Başkanı Milli Futbol Hakemlerimizden Mustafa Çulcu, Kocaeli SMMMO Meclis Başkan Vekili Ahsen Okyar, Savcı Özkan Koç, Gölcükspor Genel Kaptanı Adem Ellibeş, Diş Hekim Turan Sarı, Kocaeli Aydınlar Ocağı Yönetim Kurulu üyesi Dr. Mithat Bora Bulut, Diyanet-Sen Kocaeli Şube Başkanı Selami Tarcan, KBB Protokol Sorumlusu Yüksel Özdemir, İşadamı Erdoğan Görgün, Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen, Sigortacı Erdal Baykara, AKP İl Yönetim Kurulu Üyesi Recep Yıldız, Federal Mogul yöneticisi Veysel Çavdar, İnşaat Mühendisi Baturhan Üretürk, Eta Özel Güvenlik Genel Müdürü Şenol Akyüz, emekli Ahmet Güngör, Reklamcı Metin Gönül, Tesisat Teknisyeni Salim Yaşar, Dartı gurubundan Şakir Akçer, Cavit Sözer ve Emin Ayaz, Kandıralı gençlerden Serkan Bebek, Volkan Bulgurcu ve Giray Buran, Gayrimenkul Danışmanı Ahmet Bozdemir ve Bağırganlı Köyü Taflan Koyu Derneği Başkanı Günay Gülcü katıldı.

Onur Altaş İftar sonrası misafirlerine teşekkür ederken, toplantıya katılanlar tek tek görüş ve değerlendirmelerini aktardılar.

Mustafa Çulcu; “Çakma Kandıralıyım”

Eski Merkez Hakem Kurulu Başkanı Milli Futbol Hakemlerimizden Mustafa Çulcu yaptığı konuşmada; “Kandıralılar vefalıdır.” Kocaeli’den yetişmiş değerlere gösterdikleri vefadan bahsedip kendisini “çakma” Kandıralı olarak kabul ettiğini ve Derneğin her davetine özellikle icabet etmeye özen gösterdiğini söyledi.

Adem Ellibeş; “Beraberliğinize gıbta ile bakıyorum”

Gölcükspor Genel Kaptanı Adem Ellibeş, Kandıralıların birlik ve beraberliğine gıpta ile bakıyorum. İçinde bulunulan toplumun gençleri ile yaşlılarını bir araya getirmenin, bir kaç nesli bir arada toplamanın ne kadar kıymetli bir gelenek olduğunu belirtti. Kandıralıların ortaya koyduğu bu görüntünün örnek alınması gerektiğini söyledi.

Kandıra Karpuzu

Onur Altaş’ın İftar programı,  çay, sohbet ve Kandıralı Gençler’den Serkan Bebek ile Giray Buran’ın getirdikleri Kandıra Karpuzlarının ikram edilmesi ile sona erdi.

Serkan Bebek ve Giray Buran ve getirdikleri Kandıra Karpuzları

5Savcı Özkan Koç, Erdal Baykara, Onur Altaş, Harun Reşit Kocagöz, Günay Gülcü

6Yunus Özen, Ahsen Okyar, Dr. Mithat Bora Bulut, Selami Tarcan, Emin Ayaz, Serkan Bebek, Şakir Akcer ve Turan Sarı

7Boydan boya İftar masası

34Onur Altaş, teşekkür konuşmasını yaparken…( Adem Ellibeş, Özkan Koç, Mustafa Culcu ve Onur Altaş)

36Gölcükspor Genel Kaptanı Adem Ellibeş, Günay Gülcü, Özkan Koç, Recep Yıldız, Dr. Mithat Bora Bulut, Ahsen Okyar

37Eski Merkez Hakem Kurulu Başkanı Milli Futbol Hakemlerimizden Mustafa Çulcu (Özkan Koç, Mustafa Culcu, Onur Altaş ve Harun Reşit Kocagöz)

SAM_3833Ahmet Güngör, Serkan Bebek, Giray Buran, Yüksel Özdemir ve Turan Sarı

3İftara katılanlar toplu halde

8Mustafa Çulcu ve iftara katılanlar

21Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen site ile ilgili bilgi verirken

30Recep Yıldız önemli açıklamalarda bulunuyor

31Veysel Çavdar toplantının teknik analizini sunarken

DSC_0009Veysel Çavdar, Ahsen Okyar

DSC_0044Ahsen Okyar, Erdal Baykara ve Selami Tarcan

SAM_3782Bir dinlenme anı

SAM_3786Uzun zamandır karşılaşmayan Veysel Çavdar ve Ahsen Okyar Kavaklı sahilinde

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.