Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

10Nis/110

Serhat Duyar askere uğurlandı

4 Kocaeli Aydınlar Ocağı Yönetim Kurulu üyesi Tekstilci - İşadamı Serhat Duyar askere uğurlandı

Askerliğini kısa dönem er olarak yapacak olan Kocaeli Aydınlar Ocağının en genç üyesi, Duyarhan Tekstil’in ortaklarından ve EAÜ İktisat Fakültesi mezunu Serhat Duyar için Otel Asya’da uğurlama yemeği düzenledi.

Serhat’a hayırlı tezkereler
Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar: “Ocağımızın da, Yönetim Kurulumuzun da en genç üyesi olan Serhat kardeşim ile yıllardır birlikte görev yaptık. Gayret ve hizmetlerine teşekkür ediyor ve hayırlı tezkereler diliyorum.” dedi.

Sevinçe ortak olanlar
Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen uğurlama yemeğine İlim ve İstişare Kurulu Başkanı Nihat Gürer, İSU Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Halil İbrahim kahraman, Harita Mühendisi Ali Kahraman, Ecz. Selçuk Arslan, Tarihçi Hasan Ayaz, Sanayici Günay Gülcü, Körfez Ticaret Odası Meclis Üyesi Hamit Akbulut, İnşaat Yüksek Mühendisi Bora Bulut, Sigortacı Erdal Baykara, Kimya Mühendisi Cahit Büyükkanber, Yeminli Tercüman Cemal Barış, Bilgisayar Programlama Uzmanı Yunus Özen, İdareci Yüksel Özdemir, Final Dershaneleri Kurucusu Kadir Durgun, Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu, Kimya Mühendisi Fevzi İkizoğlu, Makine Mühendisi Çetin Mut, İşadamı Recep Yıldız ve Diş Hekimi Ömer Erdal katıldı.

Vedat Duyar heyecanlı
Serhat Duyar için tertiplenen yemeğe katılan Vedat Duyar; “Hem oğlum, hem de iş arkadaşım olan Serhat’ı askere uğurlamanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyim, Oğluma gösterdiğiniz yakın ilgi için teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Ankaralı misafir

Görevi gereği İzmit’te bulunan Ankara Aydınlar Ocağı üyesi Makine Yüksek Mühendisi Hüseyin Taşar’da, Tekstilci –İşadamı Serhat Duyar’ın uğurlama yemeğine katıldı.

Hediye ve plaketler

Askere giden Serhat Duyar için alınan hediyeleri Harita Mühendisi Ali Kahraman sundu. Toplantıda ayrıca Aydınlar Ocağı sitesi yazarlarından Tarihçi-İşadamı Hasan Ayaz’a Ecz. Selçuk Arslan, Eğitimci Kadir Durgun’a Dr. Halil İbrahim Kahraman, Kimya Mühendisi Fevzi İkizoğlu’a Makine Yüksek Mühendisi Hüseyin Taşar tarafından teşekkür plaketleri takdim edildi.

1 Son Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman, askere uğurlanan Serhat Duyar’a hediye takdim ederken

2 Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar, Kadir Durgun, Fevzi İkizoğlu ve Serhat Duyar ile birlikte

3 Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkan Vekili Ecz. Selçuk Arslan, Tarihçi – İşadamı Hasan Ayaz’a plaket takdim ederken

4 Serhat Duyar’ı askerlik görevini yapmak üzere uğurlayan Kocaeli Aydınlar Ocağı yöneticileri bir arada

5 İlim ve İstişare Kurulu Başkanı Nihat Gürer, Ankara’dan misafir olarak katılan Makine Yüksek Mühendisi Hüseyin Taşar’a Ocağın hediyesini takdim ederken

6 Uğurlamaya katılanlar

7 Final Dershanesi Kurucusu Eğitimci Kadir Durgun’a İSU Yönetim Kurulu üyesi Dr. Halil İbrahim Kahraman plaket takdim ederken

8 Hasan Uzunhasanoğlu, Dt. Ömer Erdal, Günay Gülcü, Recep Yıldız, Fevzi İkizoğlu, Cemal Barış ve Kadir Durgun

9 Kimya Mühendisi Fevzi İkizoğlu’a Makine Yüksek Mühendisi Hüseyin Taşar tarafından teşekkür plaketleri takdim edilirken

10 Dr. Halil İbrahim Kahraman, Ecz. Selçuk Arslan ve Makine Yüksek Mühendisi Hüseyin Taşar

11 Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar Ankara’dan msafir olarak gelen Makine Yüksek Mühendisi Hüseyin Taşar ile birlikte

12 Askere giden Serhat Duyar için alınan hediyeleri Harita Mühendisi Ali Kahraman takdim ederken

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.