Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

5Nis/112

Pasaport teşekkürü

ahsen okyar resim Ahsen Okyar bir fidan borçlandı. Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar, çıkacağı yurt dışı seyahati için geçen Perşembe günü Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Pasaport Şubesine müracaat eder.

Saat 16:00 sularında yapılan müracaatta hemen parmak izleri alınır. Pasaport için diğer evraklar tanzim edilirken Ahsen Okyar’ın dilekçesinin altındaki kutucuğa imza atması gerekmiştir. Ancak imza taşar. Dilekçe iptal edilir. Polis Memuru Durmuş Bey tebessüm ederek bir ağaç borçlandınız, iptal ettiğim bir sayfalık dosya kağıdı için bir ağaç dikmeniz gerekiyor. Yenisini hazırlıyorum. Yeniden imza atarken borcunuzu iki fidana lütfen çıkarmayın diyerek ikaz eder. İmza işlemi ikincide yeni bir borca yol açmayacak şekilde tamamlanır.

Pazartesi öğleye kadar Pasaportun gösterilen adrese gönderileceği bilgisi verilir. Pazartesi günü öğle üzeri Ofisinde çalışan Ahsen Okyar’a PTT’nin APS Servisi Dağıtıcısı Ömer Kuşcuoğlu pasaportunu imza karşılığı teslim eder.

13 Nisan Çarşamba günü Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş ve Av. Zeki Hacıibrahimoğlu ile birlikte çıkacağı dört günlük Nahcıvan – Azerbaycan seyahati öncesi Pasaportuna kavuşan Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Pasaport Şube ve PTT Dağıtım Servisi çalışanlarına, gördüğü ilgi ve aldığı hizmet için teşekkürlerini sunuyor..

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (2) Geri izlemeler (0)
  1. abi hayırlı olsun.şimdiden hayırlı yolculuklar.

  2. Teşekkür ederim. Sağolunuz…


Leave a comment

Geri izleme yok.