Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

2Nis/111

Aygutşat Selçuk Kocaeli Kandıralılar Derneğinde

1 MHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Aygutşat Selçuk, İl Yönetiminden Doğan Emil ve ekibiyle birlikte, Kocaeli Kandıralılar Derneğini ziyaret etti.

Selçuk'u Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan, Başkan Vekili Av. Nayim Ulaş, Başkan Yardımcıları Günay Gülcü ve Erdal Baykara ile Ahsen Okyar karşıladı. Samimi bir havada geçen sohbette Türkiye'nin sorunları hakkında konuştular. Dernek çalışmalarının da dile getirildiği ziyarette Selçuk daha sonra söz alarak, aday adaylığı ve hedefleri ile ilgili bilgi verdi.

Destek İstedi

Aygutşat Selçuk T.C. Devleti’nin kötü yönetildiğini ve siyasi ekonomik istikrarsızlığa sürüklendiğini, Müslüman-Türk Milleti’nin ise dünyanın en güzel coğrafyasında terör ve sefalete mahkum edildiğini söyledi. Daha sonra MHP’nin ülkenin birlik ve bütünlüğü sağlamak ve ekonomik sıkıntıları gidererek refah ve huzurunu artırmak için tek başına iktidara talip olduğunu ve ülkenin meselelerini çözmek için kaynakları hazır olan plan ve projeleri olduğunu ve ehliyetli kadroları bulunduğunu belirterek, Kocaeli Kandıralılar Derneğinden destek istedi. Dernek Yöneticileri de bu ziyaretten memnun olduklarını dile getirdiler.  Ziyaret; Cenab-ı Allah’tan önümüzdeki seçim neticelerinin Türkiye ve Kocaeli için hayırlı olması dileği ile sona erdi.

1 Aygutşat Selçuk Kocaeli Kandıralılar Derneği Yöneticileri ile

2 Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan, MHP Milletvekili Aday Adayı Aygutşat Selçuk ile birlikte

3 Ziyarette hazır bulunanlar

4 Aygutşat Selçuk, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcısı Günay Gülcü’ye Ses Ver Türkiye bildirisini takdim ederken

5 Ahsen Okyar, Erdal Baykara, Aygutşat Selçuk ve Erdoğan Alkan

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (1) Geri izlemeler (0)
  1. Kocaeli Kandıralılar Derneğine bizi ağırladıkları için sonsuz teşekkürler…


Leave a comment

Geri izleme yok.