Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

25Haz/120

Aydınlar Ocağı Üsküdar’da

7

Aydınlar Ocağı Üsküdar’da

Emine – İhsan Arıcı’nın güzel kızları Ülkü ile Mükerrem- Zeki Hacıibrahimoğlu’nun ikinci oğlu Hakan Üsküdar Evlendirme Dairesinde kıyılan nikah ile dünya evine girdi.

Ülkü – Hakan Hacıibrahimoğlu çiftinin nikahını Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara kıyarken, genç çiftin nikah şahitliğini TBMM Meclis Başkan Vekili Dr. Meral Akşener ve eski Ulaştırma Bakanı Prof. Dr. Enis Öksüz yaptı. Üsküdar Evlendirme Dairesinin ön bahçesinde gerçekleşen nikah kokteyl başladı ve her iki ailenin yakınları büyük ilgi gösterdi. Prof. Dr. Ahmet Çolak, Prof. Dr. Musa Taşdelen, Prof. Dr. Zeki Aslantürk, eski İstanbul Milletvekili Nazif Okumuş, Av. Mehmet Çakırca, Prof. Dr. Emin Gürses, Prof. Dr. Yümni Sezen, Av. Mürsel Aslan, Ecz. Fahri Yağlı ve çok sayıda davetli katılırken Sakarya’dan Aydınlar Ocağı Başkanı Doç. Dr. Mustafa Kemal Carrahoğlu ve eşi Emel Hanım, İzmit’ten Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez ve eşi Dr. A. Gülden Sönmez, Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu, Mali Müşavir Ahsen Okyar ve eşi Nursel Okyar, Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen, Endüstri Mühendisi Mustafa Toka ve eşi Halime Toka, Yeminli Tercüman Cemal Barış, Ecz. Selçuk Arslan ve eşi Gül Arslan ve kızları Özlem ve Özge Arslan katıldı. Dr. Meral Akşener İzmitlilerle yakından ilgilendi.

Kocaeli Kafilesi nikah sonrası Ezc. Fahri Yağlı ve Osman Türk’e misafir oldu. Yapılan sohbet ve birlikte İstanbul Boğazı serinliğinde keyifle içilen çay sonrası İzmit’e döndü.

1Ülkü Arıcı – Hakan Hacıibrahimoğlu çifti

2TBMM Başkan Vekili Dr. Meral Akşener nikaha katılanlarla birlikte

3Prof. Dr. Enis Öksüz, Prof. Dr. Musa Taşdelen ve Ahsen Okyar

 4Nikah Şahitleri Prof. Dr. Enis Öksüz ve Dr. Meral Akşener, Ülkü – Hakan Hacıibrahimoğlu çifti ve nikahı kıyan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara

5 Nikaha katılanlar Üsküdar Evlendirme Dairesi Bahçesinde

6TBMM Başkan Vekili Dr. Meral Akşener İzmit’ten gelen davetlilerle

7Kocaeli ve Sakarya Aydınlar Ocağı yönetici ve eşleri, Hacıibrahimoğlu çifti ile birlikte

 8Ayaktakiler, Selçuk Arslan, Özge Arslan, Özlem Arslan, Halime Toka, Nursel Okyar, Emel Cerahoğlu, Dr. A. Gülden Sönmez, Av. Ruhittin Sönmez, Cemal Barış, Ecz. Fahri Yağlı Oturanlar: Mustafa Toka, Doç. Dr. Mustafa Kemal Cerrahoğlu, Ahsen Okyar, Hasan Uzunhasanoğlu ve Osman Türk

SAM_2114SAM_2117

SAM_2121SAM_2123

SAM_2128SAM_2131

SAM_2132SAM_2133

SAM_2135SAM_2136

SAM_2139SAM_2150

SAM_2154SAM_2157

SAM_2163SAM_2165

SAM_2169SAM_2170

SAM_2171SAM_2174

SAM_2175SAM_2178

SAM_2179SAM_2158

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.