Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

22Haz/120

Aydınlar Ocağı, MHP’de

Aydınlar Ocağı, MHP’de

Av. Ruhittin Sönmez Başkanlığındaki Kocaeli Aydınlar yöneticileri Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) 10. Olağan Kongre’sinde İl Başkanı seçilen Aydın Ünlü’ye Hayırlı Olsun ziyaretinde bulundu.

MHP İl Merkezinde gerçekleşen ziyarete; Av. Ruhittin Sönmez, Ecz. Selçuk Arslan, Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu, Tekstilci İşadamı Serhat Duyar, Sigortacı Erdal Baykara, Mali Müşavir Ahsen Okyar, Bahçecik eski Belediye Başkanı İbrahim Gencer ve Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen katıldı. Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez yaptığı konuşmada, “Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Muhalefetin olması demokrasinin gereğidir. Muhalefetin daha güçlü ve yol gösterici olması ise son derece önemlidir.” dedi.

STK’lar Önemli

Konuşmasına Dağlıca’da şehit düşen askerleri anarak başlayan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Ülke gündemimizde terör ve şehitlerimiz var. Örgütlü toplumlar anlam ifade eder. Aydınlar Ocağı da iyi bir örgüt.. Bu nedenle sizleri çok önemsiyoruz. Kocaeli’deki yapılanlarla ilgili olarak sizlerle ve diğer sivil toplum örgütleri ile birlikte ortak hareket edeceğiz. Özellikle yerelde belediyelerin yaptıkları ile ilgili olarak yakın takipteyiz. Olumlu çalışmaları destekleyeceğiz, olumsuz gördüklerimizi de düzeltilmesi için eleştireceğiz. Sivil toplum örgütleri, bizler için olmazsa olmazdır.” dedi. 

Erdal Baykara, İbrahim Gençer, Ahsen Okyar, Hasan Uzunhasanoğlu, Av. Ruhittin Sönmez, Serhat Duyar ve Ecz. Selçuk Arslan, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ile birlikte

2Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’ye Ocağın 28. Yıl Hatıra Tabağını takdim ederken

SAM_1974

IMG_7852

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.