Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

28Mar/110

Ömer Türkçakal anıldı

826VtMcT1l4u0XMzc22NFNe4wFZbj9 18. dönem Kocaeli Milletvekili Avukat Ömer Türkçakal vefatının 2. Yıl dönümünde İzmit Lisesi Mezunları Derneği öncülüğünde düzenlenen iki ayrı törenle anıldı.

 

Bağçeşme Mezarlığındaki ilk törene Türkçakal ailesinin yanı sıra; CHP Kocaeli Milletvekili Hikmet Erenkaya, CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, eski Milletvekili Bekir Yurdagül, eski Sağlık Bakanı Kazım Dinç, CHP, Baro, KYÖD, Taşköprülüler Derneği temsilcileriyle yakın dostları katıldı. Kabri başında okunan Kuranı Kerim ve yapılan dualardan sonra KYÖD Sosyal Tesislerine geçildi.

İZLİDER Başkanı Emine Öcal ve yönetim kurulu üyeleriyle, merhum Tükçakal’ın eşi Sabriye Türkçakal, kızları Av. Keral Türkçakal Özkürkçügil ve Zuhal Mandacı, damatları Dr. Cüneyt Özkürkçügil ve Şenol Mandacı’nın ev  ahipliği yaptığı program gazeteci yazar Mustafa Küpçü tarafından sunuldu. KYÖD’deki anma programında İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Has, eski İzmit Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kadri Veziroğlu da hazır bulundu.

Konuşmacılar tarafından Av. Ömer Türkçakal’ın öz geçmişi, kişiliği, sosyal ve insani yönlerinin anlatıldı. Türkçakal ailesi duygu dolu anlar yaşadıkları törenden sonra büyük bir vefa örneği gösteren İZLİDER yönetimine teşekkür etti.

Beyefendi kişiliği ile tanımaktan büyük mutluluk duyduğumuz Av. Türkçakal ağabeye rahmet diliyorum.

826VtMcT1l4u0XMzc22NFNe4wFZbj9

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.