Dün 15:15 KSMMM Oda Meclisi Toplandı
Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının Haziran ayı Meclis toplantısı yapıldı.
Odanın Eğitim, Kültür ve Hizmet Binasında gerçekleşen toplantıda 7 madde görüşüldü.
Kocaeli SMMMO Meclis Başkanı Mehmet Balimre yaptığı açılış konuşmasında “Bu gün 23 yılda yapılan ve yapılamayanların gözden geçirilmesi ve “Vicdan Muhasebesi Günüdür”. Refahın paylaşılmasında; devletin yetim çocukları olan bizler, artık ülke ekonomisine ve kalkınmasına çok önemli katkıları olan bu meslek camiasının “sesine kulak verilmesini”, meslek örgütünü ve kurumsal yapısını zedeleyen girişimlere son verilmesini, meslek mensuplarının haklı taleplerinin, yasal düzenlemeler ile hayata geçirilmesini beklemekteyiz.” dedi.
Kocaeli SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Şenol yaptığı değerlendirme konuşmasında; “Türkiye Genelinde 90.000 üye ve 500.000’ i bulan stajyer ve çalışanları ile büyük bir camia olan Meslek Mensupları olarak, bugün (13 Haziran 2012) Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Meslek yasası olan 3568 sayılı yasanın kabulünün, 23’üncü yılını kutlamaktayız.
Kocaeli’de üye, stajyer ve çalışanları ile 5.000 kişilik kocaman bir camia ve akademik bir mesleğin mensupları olarak, yıllardır kurum ve kuruluşların, gerçek ve tüzel kişilerin, Devletle kurduğu her türlü vergi-finans ilişkilerinde; sistemin başrolünde ve hep hizmeti üreten olduk.” dedi.
Kocaeli SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Şenol yaptığı değerlendirme konuşmasını yaparken
Kocaeli SMMMO Meclis Başkanlık Divanı
Oda Sekreteri Mustafa Taşpınar ve toplantıya katılanlar
Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Odabaş ve meclis üyeleri
Meclisin en olgun yaştaki üyeleri; L. Kaya Taner ve Murat Biçer
Leave a comment
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.