Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım…

7Haz/120

Kandıralılar Sarısu’da Yaza Merhaba Dedi.

   Kandıralılar Sarısu’da Yaza Merhaba Dedi

Harun Reşit Kocagöz Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri Sarısu Motel Kaymak Tesislerinde Yaza Merhaba dedi.

Kandıralılar Derneğinin Yönetim Kurulu üyesi Av. Abdurrahman Kaymak ve eşi Merve Kaymak, Sarısu’da babaları Nurettin Kaymak’ın işlettiği Motel Kaymak tesislerinde Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerini eşleri ile birlikte ağırladı.

Kan ailesi Şeref Misafiri

Kandıralılar Derneği yaza merhaba toplantısının şeref misafiri Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ve alesi oldu. Başkan Cengiz Kan toplantıya eşi Özen hanım ve Dumpınar Üniversitesi İnşaat Mühendisliğinde okuyan kızı Esra Kan ile birlikte katıldı. Kandıra’daki sahil projeleri ile de ilgili bilgi verdi.

Sahnede Sertaç Tugay

Yaza Merhaba toplantısına katılanlar, haftanın iki günü Ağva’nın önemli turistik Tesislerinde sahneye çıkan Konservatuar mezunu ses sanatçısı Kandıralı Sertaç Tugay’ın birbirinden güzel eserleri seslendirmesi ile çoştu.

Kandıralılar Derneği Yöneticileri Sarısu’da

Av. Merve Kaymak ile Av. Abdurrahman Kaymak’ın davetine; Kocaeli Kandıralılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Elektrik-Elektronik Mühendisi Harun Reşit Kocagöz, Başkan Vekili İşadamı Erdoğan Görgün, Başkan Yardımcıları Diş Hekimi Turan Sarı, Sigortacı Erdal Baykara, Sanayici Günay Gülcü, Genel Sekreter Kuyumcu Onur Altaş, Denetim Kurulu üyeleri; SMMM Ahsen Okyar, Burak Şirketleri Müdürü İbrahim Yılmaz, emekli Ahmet Güngör, Reklamcı Metin Gönül, Üyelerden; İzmit’ten İşadamı Erdoğan Şentürk ve Kandıra’dan Umut Bulgurcu, eşleri ile çocukları katıldı.

Yöresel ikramlar

Kaymak ailesi misafirlerine, Kandıra Lokumu, mancarlı pide, yaprak sarma, karışık ızgara, yoğurt, revani, köy ekmeği ve dalından erik ikram etti.

 Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan sahil projeleri ile ilgili bilgi verirken

Sarısu’da ki Yaz’a Merhaba toplantısına katılan hanımlar

Av. Abdurrahman Kaymak misafirlerine hoş geldiniz konuşmasını yaparken

Sarısu’daki toplantıya katılanlar

  Ahmet Güngör, İbrahim Yılmaz, Erdoğan Görgün ve yaz’a merhaba toplantısına katılanlar

Erdoğan Şentürk, Ahmet Güngör, Umut Bulgurcu ve toplantıya katılanlar

Av. Merve Kaymak, Nurettin Kaymak,Av. Abdurrahman Kaymak, Harun Reşit Kocagöz, Sertaç Tugay, Erdal Baykara ve Ahsen Okyar

8

Sertaç Tugay sahnede

41Sertaç Tugay

Ahsen – Nursel Okyar, Aynur – Erdal Baykara, Onur Altaş, Turan Sarı ve Sertaç Tugay

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz ve Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan Sertaç Tugay ile birlikte şarkı söylerken

Erdal Baykara ile Onur Altaş Kandıra Çiftetellisi oynarken

Ahmet Güngör, Günay Gülcü ve Turan Sarı

Sarısu Tepesi

Kandıralılar Sarısu Tepesine çıkarken

SAM_1685SAM_1686

SAM_1688

SAM_1695SAM_1692

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.