Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

24Mar/110

Kaymas, Kandıralılar gelecekleri için yatırım yapmalıdır

10 Kocaeli Kandıralılar Derneğinin Mart ayı yemekli toplantısında konuşan Cihat Kaymas; “Kandıralı hemşehrilerim baraj kamulaştırmasından elde edecekleri paralarla mutlaka gelecekleri için yatırım yapmalıdır.” dedi.

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan açılış konuşmasında; “Bu akşam ele alınacak konu özelde Kandıra için çok önemli. Kandıra Namazgah Barajı kamulaştırma çalışmalarında sona gelindi. Kandıralının cebine ciddi bir miktarda ve sıcak para girecek. Yatırım uzmanı hemşehrimiz yatırım araçları ile ilgili bilgi verecek.” dedi.

Baraj kamulaştırmaları

İSU Yönetim Kurulu üyesi Dr. Halil İbrahim Kahraman; “İSU’nun Kandıra yatırımları devam ediyor. Kandıralılar baraj kamulaştırmalarından alacakları parayı doğru ve verimli bir şekilde değerlendirmeli. Barajla Kandıranın 50 yıllık temiz su ihtiyacı karşılanırken, aldıkları sıcak para ile yapacakları yatırımlarla da geleceklerini kurtarmalıdır.” dedi.

Menkul Değerler

BORSA ve Sermaye Piyasası Enstrümanları ile ilgi bilgi veren Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş. İzmit Şube Müdürü Cihat Kaymas, Müdür Yardımcısı Caner Temel ve Kıdemli Yatırım Uzmanı Serpil Eröz ile birlikte yaptığı sunumunda; Şirketimiz 13 ulusal bankanın katılımıyla 1976 yılında kurulmuştur. Yerli ve uluslararası yatırımcılara en geniş anlamda yatırım bankacılığı çözümleri üretmektedir. Şirketimizce, Hisse Senedi Alım-Satımı, Devlet Tahvili – Hazine Bonosu, Repo-Ters Repo İşlemleri, Yatırım Fonları, Vadeli İşlemler, Eurobond Alım - Satımı Menkul Kıymet Kredisi, Havale / EFT, Kurumsal Finansman Hizmetleri, Portföy Yönetimi, Yatırım Danışmanlığı, Araştırma Hizmetleri verilmektedir. Bugün itibariyle İMKB işlem yapan yabancıların payı %64 civarındadır.

Paranızı doğru değerlendirin

Bireysel ve kurumsal yatırımcıların ihtiyaçlarına yönelik profesyonel çözümler ve kişisel beklenti ve risk tercihlerine uygun portföy oluşturulmaktadır. Bunun için Kandıralı hemşehrilerim baraj kamulaştırmasından elde edecekleri paralarla mutlaka gelecekleri için yatırım yapmalıdır.” dedi.

Teşekkür Plaketleri

Konferans öncesinde KOÜ Kandıra MYO Müdürü Prof. Dr. Yusuf Bayraktutan, Başiskele PTT Müdürü İbrahim Turan’a, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcısı Turan Sarı, www.kandiralilar.com Genel Koordinatörü Murat Yıldırım’a, İSU Yönetim Kurulu üyesi Dr. Halil İbrahim Kahraman, SCA Packagıng Ambalaj Sanayi AŞ Bakım Lojistik Müdürü Elektrik Mühendisi Ali Gezer<I style="mso-bidi-font-style: normal">'</I>e, Derneğin teşekkür plaketini takdim etti.

Büyük ilgi

Erdoğan Alkan’ın ev sahipliğinde Kocaeli Kandıralılar Derneğinin Otel Asya’da gerçekleşen Mart ayı yemekli toplantısına; Kandıra MYO Müdürü Prof. Dr. Yusuf Bayraktutan, son Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar, Av. Abdurrahman Kaymak, İzmit Belediyesi Koordinatörü Ali Kahraman, Bekirdere Muhatarı İsmail Sayın, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanları; Dt. Turan Sarı, Günay Gülcü, Erdal Baykara, Dr. İsmail Çapcı ve Recep Yıldız, Tavşantepe Muhtarı Tekin Gürel, Beylerbeyliler Derneği Başkanı Ayhan Ayyıldız, Elektrik-Elektronik Mühendisi Esat Kaygısız, Posoflular Derneği Başkanı Hamit Akbulut, Bekirderespor Kulübü Denetim Kurulu Başkanı Ahmet Güngör, Kumcağız Saygın Apart sahibi Erol Taşçı, İşadamı Erdoğan Görgün, Emekli İl Müftülüğü Din Hizmetleri Şefi Yalçın Şakacı, Aşır Altınay, Gebze Haksan Şirket Müdürü İlhan Buran, Av. Nayim Ulaş, emekli Halit Çetkin, Feyzi Turan, Burak Şirket Müdürü İbrahim Yılmaz, Volkan Bulgurcu ve çok sayıda Kandıralı katıldı.

Cihat Kaymas’ plaket

Toplantı, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan ve eski Başkanlarının birlikte Sermaye Piyasası Enstrümanları ile ilgili bilgi veren Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş. İzmit Şube Müdürü Cihat Kaymas’a Teşekkür plaketi takdim etmesi ile sona erdi.

1 Kocaeli Kandıralılar Derneği Yöneticileri

2 Dr. İsmail Çapcı ve arkadaşları

3 Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan kürsüde

4 Ahsen Okyar, Günay Gülcü, Fikriye Gülcü, Aynur Baykara, Nursel Okyar ve Erdal Baykara

5 Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcısı Turan Sarı, www.kandiralilar.com Genel Koordinatörü Murat Yıldırım’a teşekkür plaketini takdim ederken

6 KOÜ Kandıra MYO Müdürü Prof. Dr. Yusuf Bayraktutan, Başiskele PTT Müdürü İbrahim Turan’a teşekkür plaketini takdim ederken

7 İSU Yönetim Kurulu üyesi Dr. Halil İbrahim Kahraman, SCA Packagıng Ambalaj Sanayi AŞ Bakım Lojistik Müdürü Elektrik Mühendisi Ali Gezer<I style="mso-bidi-font-style: normal">'e,</I> Derneğin teşekkür plaketini takdim ederken

8 Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş. İzmit Şube Müdürü Cihat Kaymas kürsüde

9 Kıdemli Yatırım Uzmanı Serpil Eröz ve Şube Müdür Yardımcısı Caner Temel Borsa ve Sermaye Enstrümanları konusunda bilgi verirken

10 Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan ve eski Başkanlarının birlikte Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş. İzmit Şube Müdürü Cihat Kaymas’a Teşekkür plaketi takdim ederken

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.