Vali Sözer, İDEBİR’e konuk oldu
Vali Sözer, İDEBİR’e konuk oldu
2006-2010 yıllarında Kocaeli Valisi olarak görev yapan Gökhan Sözer, Zeki Canşi’nin başkanlığını yaptığı İDEBİR’e konuk oldu. .
İDEBİR’DE ANILARINI ANLATTI
İnsani Değerleri Birleştirme ve Yükseltme Derneği (İDEBİR) Vefa Sohbetleri kapsamında 2006-2010 yılları arası Kocaeli Valisi olarak görev yapmış olan Gökhan Sözer’i konuk etti. İDEBİR’in İzmit Ömerağa Mahallesi İstiklal Caddesi üzerindeki dernek merkezinde gerçekleşen programa katılan Vali Sözer, Türkiye’nin farklı illerinde görev yaptığı dönemde yaşadıklarını İDEBİR üyeleri ve davetlilerle paylaştı. Anılarını anlatan Gökhan Sözer’e program sonunda İDEBİR temalı bir duvar saati hediye edildi.
TECRÜBENİN PAZARDA MÜŞTERİSİ
Anılarını anlatmadan önce kısa bir konuşma yapan Gökhan Sözer “Hızlı bir değişim var. Toplumların sosyoloji de değişebiliyor. Yaşanan bu değişimle birlikte aileler küçülüyor ve bazı değerler ortadan kalkabiliyor. Vefa çok önemli, bu işe önem veren sizlere teşekkür ediyorum. Program öncesi hazırlanan tanıtım broşüründe benim için 'Eski vali' demişler. Size geleceğe katkı olsun diye geçmişi anlatalım. Tecrübenin pazarda müşterisi yoktur. Gelişmiş ülkelerden Türkiye’ye gelenler şaşarak bakarmış, 'Sizde ne kadar çok vali var', 'Sizde ne kadar çok bakan var', 'Sizde ne kadar çok akademisyen var' derlermiş. Oysaki bizim çok değerli insanımız yok. Olana da hürmet edilmez.” dedi.
İDEBİR Başkanı Zeki Canşi
2006-2010 yıllarında Kocaeli Valisi olan Gökhan Sözer
Kenan Seyrek, Abdullah Köktürk, Ali Kahraman, Prof. Dr. Recep Tarı, e. Vali Gökhan Sözer, Halil Vehbi Yenice, Zeki Canşi, Nazir EsirciToplantıya katılanlar