Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

14May/120

Kandıra 1. Geleneksel Çiftçi Şenliği hazırlık toplantısı

2012.05.07 çiftçiler 002 

Sivil Toplum Kuruluşları ilk defa düzenlenecek olan Kandıra 1. Geleneksel Çiftçi Şenliğine destek vermek üzere buluştu.

Kandıra’da bu sene ilk defa düzenlenecek olan 1. Geleneksel Kandıra Çiftçi Şenliği’ne Sivil Toplum Kuruluşları tam destek verdi. Kandıra yolu üzerindeki Mini Köşk’te önceki akşam düzenlenen yemekli toplantıya 49 STK temsilcisi katıldı.

Kandıra Ziraat Odası ve Kandıra Çevre ve Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin ortaklaşa düzenlediği, Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ve Kandıra Gıda İhtisas ve Organize Sanayi Bölgesi’nin desteklediği 1. Geleneksel Kandıra Çiftçi Şenliği’nin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Bu hazırlıklar kapsamında önceki akşam Kandıralıların Kurduğu dernek ve kooperatiflerin temsilcileri ile Mini Köşk’te yemekli toplantı düzenlendi. Toplantının ev sahipliğini Kandıra Ziraat Odası Başkanı Kemalettin Er, Kandıra Çevre ve Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Erol Ölmez ve CK Ajans’ın sahibi Caner Kanyılmaz üstlendi.

İLÇELERDEN OTOBÜS KALDIRILACAK

Yemek sonrasında bir konuşma yapan Kooperatif Başkanı Erol Ölmez, 1. Geleneksel Kandıra Çiftçi Şenliği’nin panayır ve fuar havasında geçeceğini, katılımın yoğun olması için Kandıra dışında diğer ilçelerden de otobüs kaldırılacağını söyledi.

Ölmez’in konuşmasının ardından organizasyon hakkında bir sunum yapan CK Ajans sahibi Caner Kanyılmaz, 11.00 ile 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek şenlik kapsamında çiftçilerin eğlenceli bir gün geçirmesi için gün boyu müzik, çocuklar için oyun alanı, ödüllü yarışmalar olacağını, tarım ve gıda sektöründeki firmaların şenlik alanında stant açacaklarını söyledi.

Ardından STK temsilcileri tek tek söz alarak görüşlerini aktardı. Toplantıya Kocaeli Kandıralılar Derneği adına Yönetim Kurulu Başkanı Harun Reşit Kocagöz, Başkan Yardımcıları Günay Gülcü ve Erdal Baykara ve Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar katıldı.

çiftiçiKandıra Belediye Başkan Vekili Vedat Yiğitoğlu görüşlerini açıklarken

2012.05.07 çiftçiler 002 Mehmet Kayar, Ersin Karaş, Ahsen Okyar, Murat Sözer, Harun Reşit Kocagöz, Günay Gülcü, Erdal Baykara ve Erol Yılmaz

2012.05.07 çiftçiler 003 Kocaeli Dernekler Federasyonu Başkanı Muhammet Mehmet Kayar, Bekirpaşa Başaranspor Futbol Şube Sorumlusu Ersin Karaş, Kocaeli Kandıralılar Derneği Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, Murat Sözer

2012.05.07 çiftçiler 005Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz, Başkan Yardımcıları Günay Gülcü ve Erdal Baykara ile Mandıralılar Derneği Başkanı Erol Yılmaz

2012.05.07 çiftçiler 007 Şakir Akcer, Harun Reşit Kocagöz, Günay Gülcü

2012.05.07 çiftçiler 008 Ersin Karaş, Ahsen Okyar, Murat Sözer

2012.05.07 çiftçiler 009 Erol Ölmez, Günay Gülcü, Erdal Baykara ve Erol Yılmaz ile birlikte

2012.05.07 çiftçiler 010 Erol Ölmez, Ahsen Okyar ve Murat Sözer ile birlikte

2012.05.07 çiftçiler 011Erol Yılmaz, Ahsen Okyar, Erol Ölmez ve toplantıya katılanlar

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.