Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım…

3Eyl/24Kapalı

KANDIRA LİSESİ MEZUNLARININ 19. PİLAV GÜNÜ

7a

Bu yıl 19. Kez gerçekleşen Kandıra Lisesi Pilav Günü Etkinliği coşkulu bir şekilde kutlandı. Hazırlıklarına günler önce başlanan programda Kandıra Ortaokulu ve Lisesi’nde öğretmenlik yapmış, okumuş, mezun olmuş, görevli olarak çalışmış bir çok katılımcı vardı. Eski sağlık bakanı Kazım Dinç de programa katılanlar arasında idi. Programa katılamayan eski öğretmen ve mezunlar çeşitli şekilde gönderdikleri mesajlar okundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda Kandıra Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Sertaç Tugay açılış konuşmasında programın aşamalarını ve Zafer Bayramı haftasında kutlanan programın geçmişi ile ilgili bilgileri almak için kurucu başkan Aygün Aynagöz’ü konuşmaya davet etti. Duygu yüklü konuşmadan sonra okul mezunlarından olan Prof. Dr. Akın Akıncı’ya, Kandıra Belediye Başkanı Yardımcısı İsmail Aysu’ya ve Kandıra Lisesinde önceki dönemlerde okul müdürlüğü yapmış şu anda Muammer Dereli Fen Lisesi müdürü olan Hamza Karaloğlu’na dernek başkanı Sertaç Tugay plaket verdi. Ayrıca katılan öğretmen ve önceki dönemlerde Kandıra Lisesi binası için proje hazırlayıp sunan Serdar Kızılcan’a katılım sertifikasını çeşitli dönemlerdeki okul mezunları birlikte verdi.

Oldukça bol sohbetli geçen toplantıda bol bol hatıra fotoğrafı çektiren okul mezunları hazırlanan pilavı yedikten sonra dönem arkadaşları ile çeşitli yerlerde toplantı ve sohbetlerini sürdürmek üzere ayrıldılar. Aynı akşam Başkan Sertaç Tugay’ında programda sahne alacağı Seyrek Patagonya’da Halil Sezai konseri izlemeye gidildi.

Katılımcılar arasında; Sevim Deren, Serdar Kızılcan, İpek Sümer, Nurgül- Fethi Duru, Hamza Karaoğlu, Çetin Akarsu, Timuçin Filiz, Nurevşan-İsmail Yaşa, Mustafa Met, Müjgan Tunç, Gülcan Duran, Nurten Sevil, Şenay Ayyıldız Yoldaş, Sadiber İçöz Talun, Aliye-Halil Erdoğmuş, Nurdan -Bülent Bebek, Güler Öz, Ayfer-Afet Aynagöz, İnci Bayrak, Songül Sarıcan, Olcay-Zafer Tokdemir, Nurten Akça, Dilek Kerpeli Bekmezli, Recep Memiş, Günay Çölmek, Mesut Memiş, Sevgi Maviş, Müfide Ecevit, Sevinç Gürses, Neşe Açıkgöz, Nazlı Bayrak Şen, Yırdanur Cebeci, Fatoş Şengül, Hatice Gül, Ayfer Türkdoğan, Afet Mutlu Mülayim, Sabahat- Cem Ulutaş, Hande Muoğlu, Mehmet Bayrak, Mine Altın, Funda Üstünkaya Köse, Ersin Nergiz, Ömer Vurmaz, Eyüp Akkuş, Selda Cansever, Hakan Saltık, Ayhan Işık, Hülya Demirbaş, Nur Ulusoy Eren, Hülya Akbaş, Metin Ulutaş, Nuğfel Tuncay, Levent Açıkgöz, Yılmaz Altay, Cemal Ayaz, Mehmet Keleş, Erden Sarıçay, Emin Çevik, Yüksel Uzcan, Yunus Şen, Ahsen Okyar, Saffet Özkul, Erol Değirmencioğlu, Celil Sağlam, Aynur Dinç, Hasan Akalın, Ahmet Şakacı, Fehmi Akalın, Süreyya-Ergün Açıkgöz, Seyhan Demir, Özkan Uygur, Cumhur Tunç, Meryem Ongur, Seviye Demiröz, Elif Özlem Tarhan, Elif Çevik, Serkan Açıkgöz, Gürcan Yalçıntuğ, Dursun Yılmaz, Emre Sefa Alkan, Rahmi Göztürk, Nazmi Ongur, Nuran-Recep Şenol, Aytaç Kürekçioğlu, Ahmet Yaşa, Sevtap-Asım Filiz ve bir çok katılımcı vardı.

1Kandıra Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Sertaç Tugay ve eski Başkan Aygün Aynagöz

2Kandıra Lisesinde önceki dönemlerde okul müdürlüğü yapmış şu anda Muammer Dereli Fen Lisesi müdürü olan Hamza Karaloğlu’na dernek başkanı Sertaç Tugay ve arkadaşları plaket takdim ederken

3Önceki dönemlerde Kandıra Lisesi binası için proje hazırlayıp sunan Serdar Kızılcan’a katılım sertifikasını takdim edenler

4Emekli öğretmen Mehmet Bayrak ve öğrencileri

5Kandıra Lisesinin emekli öğretmenlerinden İpek Sümer ve öğrencileri

6Öğretmen Mustafa Met ve öğrencileri

7Namazgahtaki 19. Kandıra Lisesinin Pilav Günü Etkinliği katılanlar

20240831_165428

20240831_153801

20240831_151328

20240831_155530

20240831_153009

20240831_153525

20240831_152005

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Üzgünüz, yorum formu şu anda kapalı.

Geri izleme yok.