Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

15Ara/100

Kandıralıların Birinci Gündemi GİOSB

002

İşadamı Erdoğan Görgün, Kocaeli Kandıralılar Derneği Yöneticilerini eşleri ile birlikte Güngör Balık Restoranda ağırladı.

Kocaeli Kandıralılar Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdoğan Görgün, Dernekteki yönetici arkadaşlarını eşleri ile birlikte yıllardır İzmitlilerin damak zevkine hitap eden İl Müftülüğü karşısındaki taze balık lokantası Güngör Balık’ta ağırladı. Erdoğan Görgün’ün hoş geldiniz konuşması ile başlayan akşam yemeğinde Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, mütevelli heyet üyesi olarak görev yaptığı Kandıra GİOSB çalışmaları ve gelinen nokta ile ilgili bilgi verdi. Dernek yöneticilerinin de görüşleri açıkladığı ve Görgün çiftine teşekkür ettiği toplantı geç vakitlere kadar sürdü.

Eşli katılım

Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticilerini bir araya getiren Nurşen –Erdoğan Görgün çiftinin evsahipliği yaptığı toplantıya; Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, İzmit Belediyesi Ruhsat ve Yapı Denetim Müdürü Erdoğan Alkan, Av. Hüseyin Acurman, eski Kandıra Belediye Başkanı Diş Hekimi Turan Sarı, SMMM Ahsen Okyar, Kandıra Devlet Hastanesi Müdürü Orhan Can, Sigortacı Erdal Baykara, Cenk Tesisat Şirket Müdürü Recep Yıldız, Sanayici Günay Gülcü, Burak Gıda Şirket Müdürü İbrahim Yılmaz, Av. Nayim Ulaş, Yurt İşletmecisi Levent Yağız, Tesisat Teknikeri Salim Yaşar, İtfaiyeci Salih Horos, Elektrik – Elektronik Mühendisi Harun Reşit Kocagöz ve eşleri katıldı.

Görgün çiftine hediye

Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan eşi Özen Hanım ile birlikte, davete ev sahipliği yapan Nurşen-Erdoğan Görgün çiftine Derneğin hediyesini takdim etti.

Toplantıya davet

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan Dernek çalışmalarına gösterilen ilgiden memnunuz dedikten sonra; “22 Aralık Çarşamba akşamı Otel Asya’da yapılacak bu yıl son toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı misafirimiz olacaktır. Kandıra ve Kandıralıları sevenleri bu toplantımızda görmek istiyoruz.” dedi.

001

Av. Hüseyin Acurman ve Kocaeli Kandıralılar Derneği Yöneticileri

002

Ayaktakiler; Salim Yaşar, Ahsen Okyar, Orhan Can, Av. Hüseyin Acurman

Oturan: Erdoğan Alkan, Erdoğan Görgün ve Cengiz Kan

003 

Erdal Baykara, Ahsen Okyar, Günay Gülcü ve Levent Yağız eşleri ile birlikte

004

Özen - Cengiz Kan çifti, davetin evsahipleri Nurşen-Erdoğan Görgün çiftine hediye takdim ederken

005

Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticilerinin eşleri, Özen Kan ile birlikte

006

Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ile birlikte

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.