Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım…

14Haz/24Kapalı

Kocaeli Aydınlar Ocağı Eskişehir Gezisi

logo-ao       Değerli Dostlarımız,

Hem yaz mevsimine bir merhaba demek, hem gündelik hayatın stresinden bir nebze olsun uzaklaşmak, hem ailelerimizle güzel bir vakit geçirmek, hem de Kocaeli Aydınlar Ocağı ailesi olarak aramızdaki samimiyetimizi pekiştirmek amacıyla 30 Haziran Pazar günü, günübirlik olarak Eskişehir Gezisi planlamaktayız.

Tur planı ve tura dair diğer bilgiler aşağıdadır.

Tutulacak araç sayısını önceden belirlemek amacıyla, geziye katılacak dostlarımızın kişi sayısını en geç 27 Haziran Perşembe gününe kadar Y.K. üyemiz Av. Fatih Kürşad Atalay’a bildirmelerini istirham ediyoruz.

Saygılarımızla…

Av. Gürkan UYSAL

İletişim: Kürşad Atalay – 0551 620 81 91

TUR PLANI

30 Haziran 2024 Pazar günü, Saat 09:30’da Osmanlının son dönemlerinde Eskişehir’de ilk yerleşim bölgesi olan ve hala ikamet edilen, Odunpazarı Belediyesinin dış restorasyon çalışmaları sonucu şehre ayrı bir güzellik katan “Eski Odunpazarı Evleri” semtine çıkarak sokaklarında yürüyüş yapıyoruz. Yürüyüşümüzün devamında “Lületaşı Müzesi”ni geziyor ve 1525 yılı yapımlı “Kurşunlu Camii ve Külliyesi”ni de görüyoruz Kurşunlu Cami külliyesinin içindeki cam Show isteyen misafirlerle katılabiliriz.

Saat 10:30’da dünyanın birkaç bölgesi harici Türkiye’de ağırlıklı olarak sadece Eskişehir’in çevre kırsal yerleşim bölgelerinden elde edilebilen ve işlenmesi ile Eskişehir’in önde gelen el sanatlarını oluşturan Lületaşı Atölyeleri ve satış dükkanlarının bulunduğu otantik “Atlıhan Çarşısı”ında …

Ücret kişi başı: 950 TL'dir

Ücrete dahil olan hizmetler

Otobüs ile ulaşım

Rehberlik hizmeti

Araç içi su ikramı

Ücrete dahil olmayan Kalemler

Sabah kahvaltı

Öğlen yemeği

Müze giriş ücreti

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Üzgünüz, yorum formu şu anda kapalı.

Geri izleme yok.