Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

30Nis/120

Av. Ruhittin Sönmez Mustafakemalpaşa’da

210420121401 

Av. Ruhittin Sönmez Mustafakemalpaşa’da

Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, Ayvalık’a kısa bir tatil için giderken Mustafakemalpaşa’da dostlarıyla buluştu.

Av. Ruhittin Sönmez, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı telefonla arayınca, “Bursa’da uluslararası bir toplantıdayım fakat arkadaşları derhal Size yönlendiriyorum. Lütfen yol üstündeki NGS’ye gidin orada buluşursunuz.” dedi.

Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez eşi Dr. A. Gülden Sönmez ile birlikte NGS tesislerine gittiğinde, MKP Aydınlar Ocağına uzun yıllar Başkan olarak hizmet vermiş bulunan Fuat Ergün ve Halil İbrahim Özşekerci ile Belediyespor İdari Koordinatörü Önder Balta tarafından karşılandı.

Mustafakemalpaşalılar, derinleşen sohbet arasında Sönmez çiftine özellikle üzerine dondurma konulmuş meşhur M. Kemalpaşa tatlısını ikram etmeyi ihmal etmediler ve İzmitli dostlarına da selam gönderdiler.

Sevgili Fuat Bey Kardeşim, Gönderdiğiniz selamlar da, tatlılar da tadında ve zamanında İzmit’e ulaştı. Herzaman Mustafakemalpaşa’lı dost ve kardeşlerimize gönül dolusu selam.. Getiren, gönderenler sağolsun..

210420121401 Dr. A. Gülden – Av. Ruhittin Sönmez çifti kaymaklı Mustafakemalpaşa tatlısı

210420121407 Dr. A. Gülden Sönmez, Av. Ruhittin Sönmez, Ecz. Halil İbrahim Özşekerci ve Fuat Ergün

210420121402 Fuat Ergün, Önder Balta, Dr. A. Gülden Sönmez, Av. Ruhittin Sönmez ve Ecz. Halil İbrahim Özşekerci

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.