Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

19Oca/240

Av. Mürsel Aslan ağabeyi de kaybettik…

IMG-20240119-WA0065

Kocaeli İl dışı ziyaretlerinde çoğu defa Hatice Yengemiz hanımefendi ile birlikte karşılaşıp sohbetler ettiğimiz Av. Mürsel Aslan ağabeyin vefat haberini almanın derin üzüntüsü içindeyim.

Bugün Karacaahmet Şakirin Camiinden Cuma namazına müteakip ebediyete uğurlanacaktır.

Av. Mürsel Aslan ağabeye Rabbim rahmetini lütfeylesin. Mekanı Cennet olsun. Hatice Yengemiz Hanımefendi başta olmak üzere akraba ve sevenlerine  başsağlığı ve sabır dilerim.

Birkaç birlikte olduğumuz fotoğrafı bilgilerinize…

DSC00731

30 Nisan 2011 Cumartesi / Ordu. Şura 2. gün

Ahsen Okyar, Av. Mürsel – Hatice Arslan ile Boztepe’de

   

SAM_8728

Hicabi Meral, Ahsen Okyar, Av. Mürsel Aslan

5 Ocak 2014 / Aydınlar Ocağı “Milli Devleti Kuran İrade ve Saptırma Gayretleri” konulu toplantıyı Eminönü Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Ahmet Çolak’ın başkanlığını yaptığı açıkoturumda Prof. Dr. Mehmet Saray ve 21. Yüzyıl Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ söz aldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Genel Başkan Prof. Dr. Mustafa E. Erkal gündeme ilişkin açılış konuşmasını yaptı.

IMG_0114

Ahsen Okyar, Av. Mürsel Aslan, Sürgündeki Doğu Türkistan Parlamentosu Başkan Yardımcısı Hızırbeg Gayretullah

26 Aralık 2015 Cumartesi / Milli Düşünce Merkezi’nin İstanbul şubesi, Kadıköy Belediyesi’nin Moda’daki Barış Manço Kültür ve Gösteri Merkezi’nde düzenlenen konferansla açıldı.

Milli Düşünce Merkezi İstanbul Şubesi Kurucu Başkanı Prof.Dr. Yümni Sezen’in yönettiği konferansta eski Bakanlar; Sadi Somuncuoğlu ve Sadettin Tantan konuştu.

IMG_1629

29 Ekim 2016 Cumartesi / Aydınlar Ocağı Dernekleri 44.büyük Şurasının 2.günü sabah oturumunda Ocak temsilcileri ülkemizde ve dünyadaki gelişmelerle ilgili tebliğlerini sundular.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.