Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

28Kas/230

Güzel insan Nihal Kupşi hanımefendi ile birkaç hatıra… Allah rahmet eylesin…

6-1

Melihat Gürses, Nihal Kupşi, Ahsen Okyar

3 Şubat 2023 Cuma / Kandıra’da dünyaya gelen musiki hazinesi Amir Ateş için yıllarca unutulmayacak bir vefa gecesi düzenlendi.

Amir Ateş’in sevilen eserlerinin icra edildiği vefa gecesine; opera sanatçısı Hakan Aysev, ses sanatçıları Melihat Gülses, Mine Geçili, İbrahim Suat Erbay, Yahya Geylan ve Mehmet Kemiksiz solist olarak katıldı. Amir Ateş’in en sevilen eserlerinden Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın adlı şarkıyı birlikte seslendirdiler.

Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşen bu anlamlı geceye Kocaeliler akın etti.

302721482_411398341118368_20721071821

Salim Yaşar, Ahsen Okyar,  Ufuk Şanlı, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Oğuzhan – Öznur Baykara, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Dr. Pelin Coştur Filiz, Nihal Kupşi, Aynur Baykara

30 Ağustos 2022 Salı / Kentimizin tanınmış simalarından Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcısı Erdal Baykara’nın oğlu Oğuzhan Baykara ile Öznur Arsal hayatını birleştirdi.

Fatma – İsmail Arsal çiftinin kızları Öznur ile Aynur – Erdal Baykara çiftinin oğulları Oğuzhan  Baykara evlendi.

Toplantı, İzmit, Sekapark 2. Etap SEKA BAHÇE KIR DÜĞÜN SALONUNDA gerçekleşti.

Nihal Kupşi, Ahsen Okyar ve Günay Gülcü

21 Eylül 2012  Cuma / Av. Emel Ceylan Balcıoğlu Başkanlığındaki Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi, Kocaeli Kandıralılar Derneğini ziyaret etti.

Fuar İçi Sivil Toplum Merkezinde gerçekleşen ziyarete; Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz, Başkan Yardımcıları: Erdal Baykara ve Günay Gülcü ve Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar katılırken, Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisinden Başkan Av. Emel Ceylan Balcıoğlu, Gülcan Kocabıyık, Naime Ceylan, İlknur Ocak, Hatice Korhan, Nihal Kupşi, Hanife Çaykara, Filiz Karakoyun ve Nihan Turan katıldı.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.