Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

16Nis/120

Türk Düşünürü 80 ihtilalını doğru incelemedi

3 Türk düşünürü, 80 ihtilalını doğru incelemedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Değirmendere Temsilciliğinde Kocaeli Aydınlar Ocağı İlim ve İstişare Kurulu Başkanı Nihat Gürer konferans verdi.

MHP Gölcük İlçe Başkanı Cemal Bekiroğlu, Kocaeli Aydınlar Ocağı İlim ve İstişare Kurulu Başkan Vekili Ahsen Okyar’ında yer aldığı toplantıda söz alan eski MHP Kocaeli İl Başkanı Nihat Gürer partililere seslenerek, “Eğer güç olmak istiyorsanız, eğer iktidar olmak istiyorsanız birbirinizi seveceksiniz. Çevrenizdekiler sizi sevecek. Çevrenizdekileri konuşarak kendinize çekeceksiniz.

Siyaset ticaret demektir. Yüzü gülen ticaret yapar. Yüzü gülen gönül kazanır. Gönül kazanırsanız malınızı satarsınız. Siz hiç yüzü asık bir Peygamber duydunuz mu? Alemleri yaratan Cenab-ı Allah’ın (c.c.), gönderdiği bütün elçiler insanların gönlünü kazanmaya dönüktür. Bu insan hayatının ömründe kullanması gereken bir rehberliktir. Bu her dönemde geçerlidir. Çocuk ilişkilerinde bile geçerlidir. Güler yüzlü babanın çocukları pek sıkıntılı olmaz.

Birbirimizi seveceğiz. Sevemiyorsak birbirimizin aleyhinde olmayacağız. Mümkün mertebe insan gönlü kazanacağız. Neyi savunuyorsak onu yaşayacağız. Yani kendinizin istemediğini başkasından istediniz mi olmaz. Zaten İslam da bir öğreti vardır. Söylediğini yaşayamazsan inandırıcı olamazsınız? Kaba, hoş olmayan tavırlar bize hiçbir şey kazandırmaz. Kaba olmak cesur olmak değildir.

80 ihtilalını Türk düşünürü doğru incelemedi. 28 Şubat’a da Erbakan meselesi diye baktılar. Halbuki bunların ikisi de toplumu dönüştürme hareketiydi. Biri direnç gösteren, tavır koyanlar üzerinde. İkincisi de geniş kitle olan muhafazakar kesim üzerinde” dedi.

1 MHP Gölcük İlçe Başkanı Cemal Bekiroğlu, Kocaeli Aydınlar Ocağı İlim ve İstişare Kurulu Başkanı Nihat Gürer konferans öncesi Gölcük Köftecisinde

2 Cemal Bekiroğlu, Nihat Gürer, Ahsen Okyar ve Oktay Azbent Gölcük Köftecisinde

3 1980 öncesi MHP Kocaeli İl Başkanı Nihat Gürer konferans verirken

4 Cemal Bekiroğlu, Nihat Gürer

5 Kocaeli Aydınlar Ocağı İlim ve İstişare Kurulu Başkan Vekili Ahsen Okyar ve toplantıya katılanlar

6 Toplantıya katılanlar

7 Toplantıyı ilgi ile takip edenler

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.