Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

17Mar/110

Şenol; Parti liderlerinin dili beni endişelendiriyor

1 Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının Mart ayı Meclis toplantısında konuşan Başkan Ender Şenol, siyasi parti liderlerinin dili beni endişelendiriyor dedi.

Kocaeli SMMMO Meclisi Mart toplantısı Meclis Başkanı Mehmet Balimre, Meclis Başkan Yardımcısı Ahsen Okyar, Divan katipleri Cafer Tayyar Demirtaş ve Engin Eroğlu’nun Divandaki yerlerini alması ile başladı. Meclis Başkanı Mehmet Balimre yaptığı açılış konuşmasında; “Borçların yeniden yapılandırılması maratonumuz başladı. Mükelleflere de, meslektaşlarımıza da kolaylıklar diliyorum.”dedi.

Depreme hazırmıyız?

Oda Yönetim Kurulu Başkanı Ender Şenol yaptığı konuşmada; “Mesleki konularımızın önünde ifade etmeliyim. Siyasi Parti liderlerinin dili beni endişelendiriyor. Japonya’da yaşanan deprem bize kurumsal yapılarımız ile bireysel ve toplumsal yapılarımızın depreme hazır hale geldimi sorusunu hatırlatmalıdır. Ülkemizde üretim ve istihdam esaslı bir ekonomik model acil olarak hayata geçirilmelidir.” dedi.

1 nolu Genel Tebliğ yayınlandı

Oda çalışmaları hakkındaki bilgiyi Oda sekreteri Mustafa Taşpınar aktarırken, Mesleki Araştırma ve Mevzuat Komisyonunun “12.03.2011 tarih ve 27872 (Mükerrer) Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 1 Seri No’lu Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkında 6111 Sayılı Kanun Genel Tebliği” adlı sunum ise Osman Yaşar Bayram tarafından yapıldı.

İşeri’den 2 saat sunum

İsmet İşeri’nin Meclis üyelerini bilgilendirmek için hazırladığı 6111 sayılı Kanun’un Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile ilgili bölümüne ait sunumu iki saat sürdü. İsmet İşeri sunum sonunda gelen soruları da cevapladı.

Stres

Oda Meclis Başkanlık Divanınca hazırlanan Meslekte Stres Konusu hakkındaki rapor Meclis Başkan Vekili Ahsen Okyar tarafından okundu. Meclis üyeleri söz alarak yaşadıkları mesleki stresi örnekleri ile anlattı.

Gündemdeki 9 madde

9 maddenin görüşüldüğü KSMMMO Mart ayı Meclis toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı Ender Şenol’un teşekkür konuşması ile sona erdi.

1 KSMMMO Meclis Başkanlık Divanı Cafer Tayyar Demirdaş (Üye), Mehmet Balimre (Meclis Başkanı, Ahsen Okyar (Meclis Başkan Yardımcısı) ve Engin Eroğlu (Üye)

2 Siyasi Parti liderlerinin dili beni endişelendiriyor diyen Oda Yönetim Kurulu Başkanı Ender Şenol konuşmasını yaparken

 3 Toplantıya katılan meclis üyeleri

4 Mesleki Araştırma ve Mevzuat Komisyonunun Osman Yaşar Bayram bilgi aktarırken

5 İsmet İşeri iki saat süren sunumunu yaparken

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.