Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

6Eyl/230

KANDIRA’DA PİLAV GÜNÜ

72 Eylül 2023 Cumartesi /  2005 Yılında başlayan Kandıra Lisesi Pilav Günü Etkinliğinin bu yıl 18.si yapıldı.

Yeni yönetim ve yeni başkan Sertaç Tugay’ın ev sahipliğinde yapılan etkinlik Kandıra Belediyesinin katkıları ile Kandıra Namazgah Mesire Alanında geniş bir katılım ile gerçekleşti.

Program Atatürk ve silah arkadaşlarına saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Uzaktan ve yakından gelen öğretmen ve öğrencilerin kaynaşması ile devam eden etkinlikte başkan Sertaç Tugay, Kandıra Lisesi Mezunları Derneği kurucu başkanı Aygün Aynagöz’e plaket takdim etti ve kendisine Derneğin kuruluşunu sağladığı ve bu zamana kadar yaptığı çalışmalar için teşekkür etti.

Teşekkür Belgesi

Kandıra Ç.Y.D.D Başkanı Sevim Deren, Konya’dan gelen Cebir öğretmeni Cevdet Kaya, Foça’dan gelen Fen Bilgisi Öğretmeni Emine Kiremitçi, Orhangazi’den gelen Fen Bilgisi öğretmeni Davut Yavuz, eski okul müdürlerinden merhum Süleyman Şengül’ün eşi Fatma Şengül, İzmit’ten gelen Türkçe öğretmeni Mehmet Bayrak, Cebeci’den gelen Matematik öğretmeni Bekir Taşçı, İzmit’ten gelen Sosyal Bilgiler öğretmeni Süleyman Bayram, İzmit’ten gelen Ayten Terzi ve eşi Sezai Terzi, Kandıra’da ikamet eden Edebiyat öğretmeni İpek Sümer, Kandıra’da ikamet eden Din öğretmeni ve eski okul müdürü Hasan Tokgöz, okul mezunları eski öğrencilerinin ellerinden teşekkür belgesi aldılar.

Toplu Fotoğraf

Ardından bol miktarda sohbet edip fotoğraf çektiren mezunlar pilav ikramı ve çekilen toplu fotoğraf ile günü tamamladılar.

Final Kerpe’de

Kerpe Gökhan otelde Sertaç Tugay’ın sahne aldığı programa katılan Kandıra Lisesi mezunları ve emekli öğretmenler hoş vakit geçirdiler ve önümüzdeki yılda buluşmaya söz vererek ayrıldılar.

1

Kandıra Lisesi Mezunlar Derneği yeni Başkanı Sertaç Tugay, Kandıralı Fethi ve Eski Başkan Aygün Aynagöz

2

Emekli öğretmenlerimiz

3

4

Kandıra’da ikamet eden Edebiyat öğretmeni İpek Sümer’e Teşekkür Belgesini takdim edenler

5

Sabahat-Cem Ulutaş

6

Aygün Aynagöz mezunlarla birlikte

33

Santraç Hocası Mustafa Yıldız ve eski mezunlar

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.