Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

9Nis/120

Kocaeli Kandıralılar Derneği ve etkileri / Metin Gönül – Reklamcı

2012.04.03 kkd safran 028 Kocaeli Kandıralılar Derneği ve etkileri

Metin Gönül Reklamcı | 09 Nisan 2012 |

11 Ocak 1994 tarihinde İzmit'te faaliyete geçen Kocaeli Kandıralılar Derneğinin geçtiğimiz günlerde yapılan 10. Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı.

Harun Reşit Kocagöz'ün başkanlığını yaptığı yeni yönetim kurulu oluşumunda dernek yöneticileri şahsıma teveccüh gösterip denetim kurulu üyeliği görevi vermişlerdir. Bu vesile ile derneğin çalışmalarını ve misyonunu yıllardır içinde olmama rağmen daha yeni idrak ettim desem yeridir.

Artık sadece Türkiye'de değil Dünyada söz sahibi olmanın yolu kitlesel birliktekliklerden ve sivil toplum örgütlerinden geçiyor.

Bu manada Kocaeli Kandıralılar Derneği bu birlikteliğe gönül veren hemşehrilerimiz beyefendi ve katılım sayısı her geçen gün artan hanımefendilerle beraber Kandıramız için ciddi bir değerdir ve ciddi bir kazanımdır.

Derneğimiz düzenlediği toplantılarda konusuna hakim akademisyenlere verdirdiği eğitim ve seminerlerle Kandıralının bilgiyle içiçe, ülkemizdeki ve dünyadaki gelişmelere entegre bir yaşam sürmesine de katkı sağlamaktadır

Ayrıca Kandıra ve Kandıralılar adına oluşabilecek her türlü sosyal, kültürel ve bana göre en önemlisi ekonomik kalkınma projelerinin gerçekleştirilmesi konusunun da ciddi manada takipçisi olmaktadır.

Kandıramızın gelişme, büyüme ve entellektüel kimlik kazanma yolundaki hızını düşürmemek için hep birlikte el ele verelim, kendi aramızdaki dedikodu, eleştri ve fitne duygularını bir kenara bırakalım. Yapılan çalışmaların değerli olan taraflarını da görmeye çalışalım.

Bir abimizin değimiyle ''zaman süskün dombaylık yapma zamanı değil, zaman bir olma birlik olma zamanıdır.''

Saygılarımla.....

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.