Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

29Ağu/230

Ölüm yıldönümünde Dr. Şefik Postalcıoğlu – İsmet ÇİĞİT

indir

Ölüm yıldönümünde Dr. Şefik Postalcıoğlu – İsmet ÇİĞİT

26 Ağu 2023 - 13:38

Bu şehrin yakın tarihinden çok değerli insan gelip geçti. Bazılarını çok erken kaybettik…

Erken kaybettiğimiz değerlerdin biri de hiç kuşkusuz Kulak Buran Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr.Şefik Postalcıoğlu’ydu. 26 Ağustos 2011 günü vefat ettiğinde henüz 57 yaşındaydı.

Dr. Postalcıoğlu, 1984 yılında ilimize hekim olarak atandı ve geldi. İyi ki atanmış. İyi ki Dr. Postalcıoğlu bu şehrin bir insanı, bir hemşerisi olmuş…

Hekimliği bir yana insanlık kalitesi ile bambaşka biriydi Dr. Postalcıoğlu… 2001-2005 yılları arasında Kocaeli Devlet Hastanesi’nin Başhekimliği’ni de yapmıştı. O’nun döneminde hastane altın devirlerinden birini yaşamıştı.

Hekim olarak hastasına hizmet ederken, hastanın siyasi kimliğinin, kişiliğinin, ırkının, dilinin hiç önemi yoktu. Herkese insan muamelesi yapan, her daim yüzündeki güven veren tebessümle hastasına şifa dağıtan insandı. Dostları arasında da çok sevilen, sayılan, sözü dinlenen insandı.

2011 yılının Ağustos ayının sonları mübarek Ramazan ayına rastlamıştı. Dr. Postalcıoğlu 26 Ağustos akşamı bir grup dostuyla Sekapark’ta iftar yaptı. Daha sonra yine Seka Park alanında yürüyüş yaparken aniden fenalaştı. Yanında hekim dostları vardı. Ama tıbbi müdahaleye fırsat kalmadan kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

Yarın Dr. Postalcıoğlu’nun ölümünün 13. yıldönümü. Kabri Bahçecik Damlar Mezarlığı’nda bulunuyor. Bu kente, bu kentin pek çok insanına önemli hizmetleri gecen Dr. Postalcıoğlu’nu yarın ölüm yıldönümünde anar, ruhuna bir fatiha gönderirseniz, eminim O’nu çok mutlu edersiniz.

https://sonkalekocaeli.com/haber/16242526/olum-yildonumunde-dr-sefik-postalcioglu

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.