Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

15Mar/111

Ahsen Okyar, 35 yıllık arkadaşı Celal Erdöl’e başarılar diledi.

2 Kocaeli Aydınlar Ocağı Yönetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, MHP'den milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan İstanbul Sultanahmet’teki İ.İ.T.Akademisinden okul arkadaşı olan Celal Erdöl’e başarılar diledi. Halen Şişecam Kimyasallar Grubu Endüstri İlişkileri Müdürlüğünü yürütmekte olan Celal Erdöl’ü tebrik eden Ahsen Okyar; “Fedakar bir hizmet adamı olan, 35 yıllık okul arkadaşıma başarılar diliyorum.” dedi.

Celal ERDÖL kimdir?

06.05.1957 tarihinde Trabzon’da doğan Celal Erdöl, 1974 yılında Sürmene Lisesi fen bölümünden, 1980 yılında da Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi “ekonomi” Bölümünden mezun olmuştur. (Lisans Başlama 1976 - İİTİA / Sultanahmet)

Celal Erdöl 1997 yılında girmiş olduğu LES sınavını başararak yüksek lisans eğitimini yapmak üzere Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Genel İşletme Bölümüne kaydolmuş ve 1999 yılında, bu bölümden “işletme bilim uzmanı“ yüksek lisans derecesini almıştır.”Kariyer Planlama ve Koçluk Uygulamaları” konulu yayınlanmış yüksek lisans tezi mevcuttur. Erdöl’ün doktora çalışmaları devam etmektedir.

Çalışma yaşamına 1975 yılında Kütahya Şeker Fabrikasında muhasebe memuru olarak başlayan Erdöl,1977-1978 yılları arasında Gümrük Komisyonculuğu işinde çalışmıştır.

1983-1984 yılları arasında askerlik hizmetini Piyade Asteğmen olarak tamamlayan Celal Erdöl askerlik dönüşü kendi işyerini kurarak bir süre serbest muhasebecilik ve mali müşavirlik işi yapmıştır. 3568 sayılı yasa gereği SMMM ünvanına sahiptir

1986 yılında Cam Elyaf Sanayii A.Ş.’nde Personel Kısım Yöneticisi olarak Şişecam’a katılan Erdöl,1987-2000 yılları arasında Personel Şefliği görevini yürütmüştür.

01.06.2001 tarihinde Cam Elyaf San.A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürlüğüne terfi’an atanan Erdöl, bu görevini 15.01.2009 tarihine kadar sürdürmüştür.

Halen Şişecam Kimyasallar Grubu Endüstri İlişkileri Müdürlüğünü yürütmekte olan, Celal Erdöl, evli ve dört çocuk babası olup İngilizce bilmektedir.

Siyasi Geçmişi

1969 Yılında Ülkü Ocakları üyeliği, 1975 yılında MHP Kütahya Gençlik Kolları üyeliği, 1976-1977 MHP Gençlik Kolları Başkanlığı, 1977 Gebze MHP Gençlik Kolları üyeliği, 1980 Bakırköy ÜGD üyeliği, 1980 Bakırköy ÜYD Yönetim Kurulu üyeliği, 1994 MHP Gebze üyeliği, 2007 MHP Kocaeli milletvekili aday adaylığı.

Üyesi Bulunduğu Sivil Toplum Örgütleri

Türkiye Cam ve Çimento İşverenleri Sendikası Yönetim Kurulu üyeliği, İstanbul ve Gebze Trabzonlular derneği üyeliği, İstanbul Sürmeneliler Derneği üyeliği, Çayıova Mahallesi Güzelleştirme Derneği üyeliği, Çayırova Merkez Camii Yaşatma Derneği Üyeliği, Şişecam Gebze Sevk ve idare elemanları derneği üyeliği ve başkanlığı, Cam Vakıf yönetim kurulu üyeliği, Marmara Üniversitesi Mezunlar Derneği Üyeliği, GYTE mezunları derneği üyeliği, İstanbul Aydınlar ocağı üyeliği, Gebze Türk Ocakları üyeliği, Kocaeli SMMMO Üyeliği.

1 Şişecam Kimyasallar Grubu Endüstri İlişkileri Müdürü Celal Erdöl

2 Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar ve Celal Erdöl, 35 yıl öncesinin İİTİA arkadaşları ile

3 Celal Erdöl İİTİA Sultanahmet mezunu arkadaşları ile 35 sene sonra İstanbul Maltepe’de

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (1) Geri izlemeler (0)
  1. Sülalecek çayırovaya yaptıkları destekleri,insanlıkları anlatmakla bitmez.Normalde Mhp’yi desteklemediğim halde,Celal bey için bu seçimlerde MHP’yi destekleyeceğim.Umarım hakkında hayırlısı olur


Leave a comment

Geri izleme yok.