Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

30Mar/120

M. Bora Bulut Amsterdam’da -4

Amsterdam 617 Bir haftalığına Hollanda’nın  Amstedam Şehrine giden İnşaat Y.Müh Dr.Mithat Bora Bulut, Ulu Cami yöneticileri ile birlikte Hollanda Türk Federasyonu’na bağlı Mescid-i Aksa Cami ve Bozok Ülkü Ocakları’nı ziyaret etti.

Sadece ibadethane olarak düşünülmeyen Mescid-i Aksa Camiinde bulunan eğitim birimleri, konferans salonu, kütüphane, kafeterya, düğün salonu vb. işlevlere de hizmet verecek birimlerden oluşan bu büyük yapının tamamını gezdi. Bu organizasyonun hayata geçirilmesi, işletilmesi ve gelecek nesillere aktarılmasında emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.

M. Bora Bulut, Kültür çalışmaları hakkında bilgi alındıktan sonra konferans salonunda toplu halde fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi.

Amsterdam 617 M. Bora Bulut, Ulu Cami Başkanı Erim Uğurlu, Mescid-i Aksa Cami Başkanı Necmi Çelik, Ulu Cami Yöneticileri Ayhan Alkan ve Yusuf Yorulmaz

Amsterdam 876 ALKAN kardeşlerin işletmeciliğini yaptığı ASGUL B.V firması bölge Türklerinin gurur kaynağı olarak hizmet vermekte. ULU Cami Yöneticisi Atilla Alkan, Ulu Cami Başkanı Erim Uğurlu ve Cami muhasibi Yusuf Yorulmaz

IMG_1825 Amsterdam Bozok Ülkü Ocağı Gençlik Kolları Başkanı Faruk Vural‘dan Ocak faaliyetleri hakkında bilgiler alındı. 100 üyesi bulunan gençlik kolları sürekli kültür ve eğitim faaliyetlerini Amsterdam bölgesinde devam ettirmektedir.

IMG_1828 Bozok Ülkü Ocağı konferans salonundaki duvar boyunda tablo

IMG_1829 Eğitim salonunda tahtaya yazılmış güzel bir vecize

IMG_1830 Bozok Ülkü Ocağı 1994

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.