Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

27Mar/120

Doç. Dr. Işıl Altun KOÜ Derbent Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü

kou_derbent_turizm_isletmeciligi_ve_otelcilik_yuksekokulu_nda_gorev_degisikligi_26032012_1754 KOÜ Derbent Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nda Görev Değişikliği

Kocaeli Üniversitesi Derbent Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nda 14 aydır müdürlük yapan Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nezihi Köprübaşı görevini Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Işıl Altun’a devretti.

Doç Dr. Işıl Altun yaptığı konuşmada, “Meslektaşım Nezihi Köprübaşı’na çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Bu bir bayrak yarışı, göreve Nezihi Hoca’nın kaldığı yerden devam edeceğim. Görüyorum ki sayın Köprübaşı Müdürlük görevi sırasında özverili ve sorumluluk bilinci ile çalışmış, ben de aynı özveri ve sorumluluk ile çalışacağım. Kartepe ilçe halkının eğitime önem ve destek verdiğini biliyorum. Kartepelilerle yüksekokul ekibimizin birlikte iyi işlere imza atacağına inanıyorum” dedi.

Doç Dr. Nezihi Köprübaşı da, “Görev süresince iyi işler yaparsak iyi anılırız. Bugün burada bu birliktelik tablosu da bunu gösteriyor. Görevim süresince çalışma arkadaşlarımın desteği ile görevimi layıkıyla yapmaya çalıştım. Bana her noktada destek veren arkadaşlarıma teşekkür ederim. Yeni göreve başlayan arkadaşım Doç Dr. Işıl Altun’a da başarılar diliyorum” dedi.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.