Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

28Nis/230

Doruktakiler 2022’ye yoğun ilgi

doruktakiler

26 Nisan 2023 Çarşamba / Gazetemiz Kocaeli tarafından düzenlenen Doruktakiler 2022 Ödül Töreni, önceki akşam gerçekleşti. Kent protokolünün saygın simalarının da katıldığı törende kategorilerinde başarılı bulunan kişi ve kurumlar ödüllerini aldı.

Kocaeli Gazetesi tarafından her yıl geleneksel olarak tekrarlanan “DORUKTAKİLER” değerlendirmelerinin 2022 yılı ödül töreni önceki akşam gerçekleşti. Kocaeli Ticaret Odası Burhan Kasım Toplantı Salonu’nda düzenlenen program, geniş bir katılımla gerçekleşti. Gazetenin imtiyaz sahibi Müzeyyen Ünel, başyazarı Tanzer Ünal ve genel müdürü Erkan Ünal’ın ev sahipliğinde düzenlenen program, renkli görüntülere sahne oldu.

BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ

DORUKTAKİLER 2022 değerlendirmelerinin ödül törenine katılanlar arasında; Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Soydabaş, Lastik-İş Genel Başkanı Alaaddin Sarı, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Utkan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Oğuz Işık, Kocaeli Esnaf Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Kadir Durmuş, Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) eski Rektörü ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) eski Üyesi Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Kocaeli eski Milletvekili İsmail Kalkandelen, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurt, Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Meclis Başkanı Hüseyin Gezer, KOTO Başkan Yardımcıları Volkan Yılmaz ve Murat Barış, Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul, Kocaelispor Başkan Vekili Recep Durul, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat Aydın, İzmit Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Kızıl, CHP’nin önemli isimlerinden Turan Dumlu, İl Kültür ve Turizm eski Müdürü Adnan Zanburkan, Kocaeli Aydınlar Ocağı eski Başkanı Ahsen Okyar, Kocaeli Azerbaycan Dernekler Federasyonu Başkanı Bilal Dündar, CHP eski İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, iş insanı Sami Pekdemir, Selim Yürekten, CHP İl SKM Başkanı Nazım Gençtürk, eski SHP İl Başkanı Keramettin Gençtürk, eski Değirmendere Belediye Başkanı Ertuğrul Akalın, Körfez Kent Konseyi Genel Sekreteri Aslı Kuş, Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Zehra Coşkun Salih ve Körfez Kadın Platformu’nun diğer katılımcıları; Körfez Belediye Başkan Şener Söğüt’ün eşi Hatice Söğüt, Körfez Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Nilüfer Özdemir, Körfez Belediyesi Meclis Üyesi ve Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyesi Ayşe Hacet Aşar, diğer kurul üyeleri; Fatoş Durak, Hazel Uzun, Ebru Korkmaz, Körfez Belediyesi Kadın Projeleri Sorumlusu Gülay Kondakçı ile Kiraz Kafe Sorumlusu Tuğba Kaya, CHP Kocaeli Milletvekili adayları Harun Yıldızlı, Tülin Keçeci Güngör ve Hülya Güreli Yolcubal, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Şanbaz Yıldız ve Pelin Coştur Filiz, Kocaeli Bölge Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Burhan Akçin, Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) Başkanı Uğur Saral, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Karamürsel Şube Başkanı Bilgutay Bağdat, Kızderbent Dayanışma ve Kalkınma Derneği Başkanı Enver Demirsoysal ve yönetimi, Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin ilk başhekimi Prof. Dr. Mustafa Dülger ile çok sayıda davetli yer aldı.

20230426_185531

PROGRAMI KÜPÇÜ SUNDU

Program öncesinde konukların kokteylde ağırlandığı tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Sunuculuğunu  Mustafa Küpçü’nün üstlendiği etkinlik, Büyük Jüri Heyeti tarafından yapılan oylama ile belirlenen ve kendi alanlarında başarılı bulunan kişi ve kurumlara ödüllerinin takdim edilmesi ile sona erdi.

IMG-20230426-WA0034

Kocaeli eski Milletvekili İsmail Kalkandelen, İzmit Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Kızıl, Gündoğdu Mahalle Muhtarı Çetin Ersoy, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Yaman, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Ahsen Okyar

ilgi

Turan Mollaoğlu, Ahsen Okyar, İsmail Kalkandelen, Azerbaycan Dernekler Federasyonu Başkanı Bilal Dündar, Turan Dumlu, eski Kültür ve Turizm İl Müdürü Adnan Zanburkan, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol ile çok sayıda davetli katıldı.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.