Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

26Mar/120

Aydınlar Ocağı, Atatürkçü Düşünce Derneğinde

AO 001 Av. Ruhittin Sönmez Başkanlığındaki Kocaeli Aydınlar Ocağı yöneticileri, ADD Kocaeli Şube Başkanlığına seçilen Mustafa Küpçü’yü  ziyaret etti.

Av. Ruhittin Sönmez Başkanlığındaki, İnşaat Yüksek Mühendisi Dr. Mithat Bora Bulut, Harita Mühendisi Ali Kahraman, Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ahsen Okyar ve Sigortacı Erdal Baykara’dan oluşan Kocaeli Aydınlar Ocağı Yöneticileri, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kocaeli Şube Başkanlığına seçilen Mustafa Küpçü’yü İzmit Cumhuriyet Meydanındaki Dernek Merkezinde ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. 

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kocaeli Şube Başkan Yardımcısı Yakup Kalmuk, Şube Sekreteri Handan Öztürk, Gençlik Sorumlusu Taylan Katak, Yönetim Kurulu Üyeleri Bekir Çelik ve Hacı Bayram Önen’in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez; “Kocaeli sosyal ve kültürel hayatının en renkli şahsiyeti, fikirlerini de korkusuzca ifade etmekten çekinmeyen Mustafa Küpcü’ye ve ekip arkadaşlarını tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz. ” dedi.

ADD Kocaeli Şube Başkanı Mustafa Küpçü; “Nerelerde görev alırsak alalım, Kocaeli ve ülkemiz için güzel hizmetlere vesile olmak, öğrenmek, uyarmak ve kesintisiz koşturmak mecburiyetindeyiz. Seçim sonucu ilk ziyaretçilerimiz Sizler oldunuz. Arkadaşlarım adına teşekkür ederim.” dedi.

AO 001 Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, ziyaret anısına Atatürkçü Düşünce Derneği İzmit Şube Başkanı Mustafa Küpcü’ye Ocağın hatıra tabağını takdim ederken

AO 006 Kocaeli Aydınlar Ocağı Yöneticileri Atatürkçü Düşünce Derneğinde

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.