Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

18Mar/230

ADD Kandıra, Çanakkale Şehitlerini Andı

7

15 Mart 2023 Çarşamba /Zeliha Yalçıntuğ Başkanlığındaki  Atatürkçü Düşünce Derneği Kandıra Şubesi, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıldönümünde Çanakkale şehitlerini anma etkinliği düzenledi.

Namazgah Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe emekli  Tuğgeneral Ümit Yılmaz, eski Kandıra Belediye Başkanı Ercüment Şahin, Kandıra Askerlik Şube Başkanı Barış Bektaş, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Sinan Yolcu, Bizkandırayız Platformu Başkanı Aygün Aynagöz, şehit aileleri, dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda konuşan Atatürkçü Düşünce Derneği Kandıra Şube Başkanı Zeliha Yalçıntuğ, “Atatürkçü Düşünce Derneği Kandıra Şubesi olarak Çanakkale Deniz Zaferimizin 108. yıl dönümünü kutluyor, başta Anafartalar Kahramanı Mustafa Kemal Paşa olmak üzere Boğaz Savunmasının ve kara savaşlarının şehit ve gazilerini minnet ve şükranla anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz. “Bu toprakta canlarını verdikten sonra artık bizim evlâtlarımız olan” uzak diyarların çocuklarını kahrolası çıkarları için ölüme gönderen acımasız emperyalistlere de bir kez daha hatırlatıyoruz; Çanakkale Geçilmez!”  açıklamalarında bulundu.

ÇANAKKELE YEMEK MENÜSÜ İKRAM EDİLDİ

Programda emekli  Tuğgeneral Ümit Yılmaz tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Kandıra’da görev yapan öğretmenler Caner Şahin ve Caner Akyürek tarafından sunulan müzik dinletisinin ardından öğrenciler Gamze Alisa Akşit, Ceylin Ersöz ve Ömer Arslan tarafından şiirler okundu.

Program sonunda Çanakkele yemek menüsü yağlı buğday çorbası ve üzüm hoşafı katılanlara ikram edildi ve gecede emeği geçenlere Başkan Yalçıntuğ tarafından çiçek takdim edildi.

1

Atatürkçü Düşünce Derneği Kandıra Şube Başkanı Zeliha Yalçıntuğ

2

Toplantıyı sunup, yönetenler…

3

Ümit Yılmaz paşa sunumunu yaparken

4

Seyhan Demir, Sinan Yolcu, Salih Akyıldız, Sabahattin Akyıldız, Erhan Bayram, Salim Yaşar, Ahsen Okyar, Hakan Saltık, Mustafa Demir, Ramazan Dağtekin

5

Gamze Alisa Akşit, Ceylin Ersöz ve Ömer Arslan ADD Kandıra Şube Yöneticileri ile…

6

Caner Şahin ve Caner Akyürek

7

Toplantıya katılanlar

20230315_190533

20230315_190139

Mustafa Demir, Aygün Aynagöz, Ahsen Okyar ve Kanadalı Seyhan Demir

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.