Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

20Şub/230

ORGANİZE İŞLER * DENETİMİ TBMM YAPSIN * – Naci KAPTAN

YIYIN

ORGANİZE İŞLER * DENETİMİ TBMM YAPSIN * – Naci KAPTAN


Her türlü afetten sonra AKP “Yardım Kampanyası” düzenler. Gönlü gani Türk Milleti de her seferinde nesi var nesi yok, verir!
Fakat nasıl oluyorsa, her kampanyadan sonra ciddi yolsuzluk söylentileri yayılır ama bir sonuç çıkmaz. Veren verdiğiyle, alan aldığıyla kalır. Kimse toplanan paraların yerine gidip gitmediğini araştırmaz, para toplayan devlet kuruluşları da lütfedip, bu paraları nereye ve nasıl harcadıklarını açıklamazlar!
Bosna’ya yardım, Mercimek, Darçın, Deniz Feneri bu yolsuzluklara örnek verilebilir. Alman Savcılar, 1 yıl süreyle Deniz Feneri çalışanlarını takip etti ve 17 Milyon Avroluk yolsuzluğu tespit etti. Elemanlar suçlarını kabul ettiler ve paranın bir kısmını pavyonlarda harcadıklarını itiraf ettiler ve 6 yıl hapse çarptırıldılar.
Gelin görün ki, Dönemin Başbakanı Erdoğan bu süreci yönetti, dosya 3 yılda Almanya’dan gelemedi ve olay kapandı. Türk Savcı şöyle demişti; “Ankara’da bir güç var, onu aşamıyoruz. Biz Savcılar ona “Hırsızlar İmparatoru” diyoruz!

Anlamadığım, içime sinmeyen birkaç olayı anlatmak isterim.
Merkez Bankası Başkanı 30 Milyar tl bağışladı. Ziraat Bankası 1 Milyar tl bağışladı. Bunlara soruyorum; Siz kimin parasını kime bağışlıyorsunuz? MB Başkanı, Ulusal Rezervimizi EKSİ 40 Milyar Dolara düşürdü. Bu kişi döneminde MB’nın kasasının dibi delindi! Ziraat Bankası 750 Milyon Doları Demirören’e kaptırdı.
Bu iki çapsız Devlet Memuru işlerini doğru yapsalardı, Türk Devletinin para toplamaya ihtiyacı kalır mıydı?


İkinci olay;
Henüz enkaz altındaki insanlarımızı çıkaramadık! Naaşlarımızı, dini vecibelerimizi yerine getirmeden, yıkamadan, kefenleyemeden, iş makineleriyle çukurlara atıyoruz. Devlet kuruluşlarımızın bu işlerini yapmaları için paraya mı ihtiyaç var? Bu acele neden?


Üçüncü olay;
Türk Milletinden para isteyen AFAD ve KIZILAY adlı kurumlarımız hakkında Sayıştay Denetçilerinin “Yolsuzluk” ile ilgili çok ciddi raporları var. Ayrıca, bu iki kurum, çocuk istismarcısı Tarikat ve Cemaatlere ciddi paralar aktardılar!


Sonuç;
Bu sürede 15 Şubat Akşamı ve daha sonraki kampanyalarda toplanacak paraların kontrolünün, TBMM’de bulunan her partiden oluşacak bir komisyon tarafından denetlenmesi ve Türk Milletine bilgi verilmesini istirham ediyorum. Yetti artık dolandırıldığımız…
Sağlık ve başarı dileklerimle

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.