Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

30Ara/220

Gönüllü finansçılar çocuklara satranç sınıfı hediye etti. – Satranç Eğitimcisi Mustafa YILDIZ

PHOTO-2022-12-29-15-19-10

Gönüllü finansçılar çocuklara satranç sınıfı hediye etti. - Satranç Eğitimcisi Mustafa YILDIZ

QNB Finansinvest’ten çocuklara satranç sınıfı

QNB Finansbank tarafından hayata geçirilen ‘Minik Eller Büyük Hayaller Kurumsal Sosyal Sorumluluk Platformu’ çatısı altındaki Gönüllü Finansçı projelerinden biri olan ‘Satranç Her Yerde’ çocuklarla buluştu. PEKSAD (Pendik Kültür Sanat Gençlik ve Spor Kulübü Derneği) yönetim kurulu başkanı olan QNB Finansbank gönüllü finansçısı tarafından hayata geçirilen ve QNB Finansinvest  tarafından  desteklenen projede 80 çocuk satranç sporu ile tanıştı.

Gönüllü proje çalışmaları kapsamında hem QNB Finansbank Gönüllü Finansçısı hem de PEKSAD (Pendik Kültür Sanat Gençlik ve Spor Kulübü Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı olan Vefa Canbolat tarafından tasarlanan ‘Satranç Her Yerde’ projesi 2022 yılı içerisinde QNB Finansbank iştiraki olan QNB Finansinvest tarafından desteklenen gönüllü finansçı projeleri arasında yer aldı.

Proje yöneticiliğini Vefa Canbolat’ın yaptığı ve QNB Finansbank iştiraki QNB Finansinvest tarafından desteklenen proje kapsamında Kandıra Yusufça Köyü Şehit İrfan Yaman İlkokulu ve Ortaokulu’na satranç odası ve bahçe satrancı alanları kuruldu. PEKSAD satranç eğitmeni Mustafa Yıldız tarafından desteklenen ve temel eğitimleri verilen toplamda 80 çocuğun satrançla tanışması, satranç ile olan bağlarını daha da güçlendirilmesi için adımlar atıldı.

Gönüllü finansçılar tarafından sunulan ve banka üst yönetimi tarafından onaylanan sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Satranç Her Yerde’nin koordinatörü gönüllü finansçı Vefa Canbolat; “13 yıldır ailesinin bir parçası olduğum değerli bankam ve bir yıldır başkanlık görevini gururla yürüttüğüm derneğimi aynı projede buluşturmanın mutluluğunu yaşıyorum, bu ve buna benzer projelerle daha fazla çocuğa ve insana ulaşmak için gereken hassasiyeti göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Gönüllü Finansçı Projeleri Hakkında

QNB Finansbank kurulduğu günden bu yana toplumsal sosyal sorumluluğun bilinci ile spordan müziğe, kültür-sanattan eğitime pek çok alanda çalışmalar gerçekleştiriyor. Banka, 2015 yılında çocuk temasını odağına alarak tüm kurumsal sosyal sorumluluk faaliyetlerini bir çatı altında birleştirerek ’Minik Eller Büyük Hayaller’ platformunu hayata geçirdi. Gönüllü Finansçılar, Minik Eller Büyük Hayaller kurumsal sosyal sorumluluk platformu çatısı altında hayata geçen projeler kapsamında tüm Türkiye’de yarım milyondan fazla çocuğa ulaştı.

Gönüllü Finansçı Proje yarışmaları kapsamında 2015 yılından itibaren 31 proje hayata geçirilerek 3.600 çocuğa ulaşıldı. Bu projelerde 1.200 gönüllü finansçımız 10.000 saat çalıştı. 2022 senesi itibari ile de 8 proje hayata geçiriliyor.

Minik Eller Büyük Hayaller Kurumsal Sosyal Sorumluluk platformu kapsamında gönüllü finansçılar, çocuklar ve gençlerin daha iyi bir geleceğe sahip olması için canla başla çalışıyor.

PHOTO-2022-12-29-15-19-07PHOTO-2022-12-29-15-19-08

Kandıra Yusufça Köyü Şehit İrfan Yaman İlkokulu ve Ortaokulu’na satranç odası ve bahçe satrancı alanları kuruldu.ve bahçe satrancı alanları

PHOTO-2022-12-29-15-19-08_1

Zeynep Bayram ve arkadaşları Kandıra Yusufça Köyü Şehit İrfan Yaman İlkokulu ve Ortaokulu’na satranç odasında…

PHOTO-2022-12-29-15-19-09PHOTO-2022-12-29-15-19-07_1

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.